"Simplitatea este ceea care te apropie de perfectiune" este crezul nostru ilustrat prin retete usor de preparat si torturi de ciocolata in mantie de fondant cu un design deosebit!Simplu si bun
Lipii bio cu maia
Data:19.04.2020Nici nu stiu cu ce sa incep....ar fi atat de multe de povestit ca nu mi-ar ajunge postari intregi... articol complet
Terra Natura- o minune regionala
Data:11.04.2020Terra Natura....intotdeauna cand pronunt acest nume, gandul imi zboara la Terra Madre si la Carlo... articol complet
Remediu natural pentru raceala
Data:22.03.2020Bine v-am regasit dragilor!!!! Ce bine este sa ne intalnim din nou atat de SIMPLU SI BUN!!! Ma... articol complet
Medium rare
Data:12.07.2018In sfarsit vara... Cred ca nu este nimeni care sa rateze o seara de vara impreuna cu prietenii,... articol complet
Savarina reinterpretata
Data:18.11.2016Nici nu stiu cu ce sa incep mai intai , as avea atat de multe de povestit despre acest desert... articol complet
Gateste cu Electrolux la Taste of London - Ganache de prune cu bezea de ceai verde by Pascal Aussignac
Data:18.10.2016Lucrurile simple sunt intotdeauna atat de bune! Va invit sa il descoperim impreuna pe Pascal prin... articol complet
Gateste cu Electrolux la Taste of London - Filet de vita, oase cu maduva, zabaione de stridii si ciuperci king oyster by Pascal Aussignac
Data:18.10.2016Sa prepari o reteta dupa un chef de stele Michelin, precum Pascal Aussignac, este o senzatie cu... articol complet
Gogosi bio cu maia de World Bread Day 2016
Data:16.10.2016Hmmm dragilor, a cam trecut ceva vreme de cand nu am mai avut ragazul sa povestim, nu stiu daca... articol complet
Bucataria Lidl cauta cea mai talentata familie pasionata de gatit
Data:17.06.2016Buna ziua Daiana & Cosmin, Va multumim pentru initiativa de a va inscrie in preselectia din... articol complet
Bucharest Gourmet Festival
Data:03.06.2016Primul weekend de vara vine cu un festival care suna absolut delicios: Bucharest Gourmet... articol complet
Food revolution day, mai 2016, Timisoara
Data:24.05.2016Nu mai este de mult un secret ca in mai sarbatorim impreuna Food Revolution Day, v-am obisnuit... articol complet
Atelier de paste artizanele, Timisoara sambata 28 mai 2016
Data:22.05.2016Mai multe detalii...maine dimineata... articol complet
Saculete cu rabarber si branza de capra
Data:13.05.2016Ei dragilor, pentru ca orice bucatar care se respecta isi pregateste singur toate aluaturile de... articol complet
Ravioli cu mere caramelizate si branza de capre
Data:13.05.2016Ta-da-da-da! Avem onoarea sa va prezentam o reteta 100% originala, rod al muncii noastre de... articol complet
Tiramisu cu capsuni si sampanie
Data:13.05.2016Tiramisu...tira mi su... cele trei cuvinte magice care au dus reteta nostra pe primul loc in... articol complet
Piscoturi organice (savoiardi)
Data:13.05.2016Savoiardi sau piscoturile italiene cred ca nu mai au nevoie de nici un fel de prezentare...... articol complet
Babka sau cozonac polonez cu maia
Data:26.03.2016Ei dragilor a trecut ceva vreme de cand nu ne-am mai auzit, sincer nu mi-as fi inchipuit ca va... articol complet
Atelier de paine bio cu maia in Arad
Data:01.12.2015O veste buna pentru iubitorii de paine bio cu maia din vestul tarii, fie ca sunt din Timisoara,... articol complet
Souffle´de telina
Data:29.11.2015Hmmm, cu siguranta ati dus dorul unei retete simple si bune, nu-i asa? Reteta aceasta are o... articol complet
Atelier de paine bio cu maia, Sibiu 15 noiembrie 2015
Data:09.11.2015Asa cum am anuntat anterior, atelierul din data de 1 noiembrie 2015 de la Sibiu am fost nevoiti... articol complet