publicat la 30.05.2012
publicat la 26.03.2012
publicat la 25.03.2012
Îmbracă-te frumos (cearşaful bordo se potriveşte de minune cu broşa aia mare, neagră), pune-ţi pe cap cununa de frunze de dafin (găseşti o pungă plină în bucătărie ) şi şlapii cu blăniţă în picioare. Eşti gata? Acum ieşi pe balcon şi salută-ţi supuşii!
Bucataras.ro
[email protected]
Melcisori cu branza topita si smanatana
Se pun melcisorii la fiert impreuna cu uleiul, vegeta si sarea iar cand sunt gata fierti se strecoara si se pun din nou in cratita la foc mic si se mai adauga o lingura de ulei masline(optional) un pic de sare si branza topita taiata cubulete, apoi se amesteca pana se topeste...
Varza calita cu bacon si taietei lati
Se prajeste baconul in 5 linguri de ulei masline (cat sa primeasca putin culoare ). Se pune ceapa si cand este calita se adauga varza, rosia taiata cubulete, sarea, piperul si apa si se lasa sa fiarba la foc mic. Separat se pun taieteii la fiert cu o lingura de ulei...