Crema de banane cu lamaie si sos de ciocolata (Crema de platano con limon y toke de chocolate)

de naomy in Dulciuri, 26 Mar 2012 | 2234 vizualizari

 

Este o crema foarte buna, mai bine zis un desert tipic spaniol, usor de facut si aromat (mai ales daca se respecta reteta si se foloseste banana de canarias).

 

INGREDIENTE

  • 4 banane de canarias bine coapte
  • 200 mil frisca de batut
  • 50 gr zahar
  • sucul de la 1/2 lamaie
  • sos de ciocolata
  • 5 patratele ciocolata 75%cacao
  • o lingurita de miere
  • o lingurita de unt
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crema de banane cu lamaie si sos de ciocolata (Crema de platano con limon y toke de chocolate):

Curatam bananele si le taiem si le punem in robot, adaugam zaharul si sucul de lamaie si mixam bine pana se formeaza o crema. Separat batem frisca, mai bine zis (semi-batuta) adica nu-i necesar sa fie batuta de tot:). Cand e gata frisca, adaugam treptat compozitia de banana si amestecam bine, se pune crema in recipiente dupa preferinta si se da la frigider 3-4 ore apoi se serveste cu sos de ciocolata si decoram cu lamaie.


Sosul de ciocolata


Am topit ciocolata in frisca calduta si am luat de pe foc, am adaugat mierea si untul si am amestecat bine. Daca vreti un sos mai gros, adaugati mai multa ciocolata.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Crema de banane cu lamaie si sos de ciocolata (Crema de platano con limon y toke de chocolate)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 14 %
499.99 lei
429.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (19)

naomy 1

28.03.2012, 01:31

va multumesc fetelor ,apreciez mult

Ubulika 1

28.03.2012, 07:44

niceeee...ce e cu banana si lamaie nu se refuza

naomy 1

28.03.2012, 12:44

ubulika ma bucur ca ti-a placut,

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Valurile Dunarii (Donauwellen)
  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

RETETA RECOMANDATA
Desert piersicute