Mousse de ciocolata

de JustLoveCookin in Dulciuri, 12 Noi 2010 | 7295 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g ciocolata amaruie
  • 400 g frisca lichida
  • 4 galbenusuri
  • 3 linguri zahar
  • 1/2 baston vanilie sau 1 pliculet zahar vanilat
  • 3 lingurite unt
  • 10 linguri apa
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mousse de ciocolata:

Topim ciocolata pe bain marie,dupa care intr-un vas batem spuma galbenusurile cu zaharul. Cand ciocolata e topita,adaugam untul si apa.Amestecam bine si luam de pe foc. Adaugam repede crema de galbenusuri si lasam la racit la temperatura camerei.Aromatizam apoi albusurile cu jumatate de baston de vanilie sau zaharul vanilat si le batem foarte bine.

Separat batem si frisca lichida neindulcita, iar cand e ferma adaugam ciocolata si albusurile mixate.Le amestecam cu grija si le distribuim in pahare. Le putem decora cu fulgi de ciocolata sau orice altceva dorim.

Pofta buna !

Daca ti-a placut reteta noastra "Mousse de ciocolata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Varza noua la cuptor cu afumatura - Reteta savuroasa

de laura_n 7

ieri la 17:09

Castraveți murați la soare - Rețeta mamei pentru castraveți covăsiți

ieri la 09:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tarta mocca