Mousse de ciocolata

de JustLoveCookin in Dulciuri, 12 Noi 2010 | 3384 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g ciocolata amaruie
  • 400 g frisca lichida
  • 4 galbenusuri
  • 3 linguri zahar
  • 1/2 baston vanilie sau 1 pliculet zahar vanilat
  • 3 lingurite unt
  • 10 linguri apa
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mousse de ciocolata:

Topim ciocolata pe bain marie,dupa care intr-un vas batem spuma galbenusurile cu zaharul. Cand ciocolata e topita,adaugam untul si apa.Amestecam bine si luam de pe foc. Adaugam repede crema de galbenusuri si lasam la racit la temperatura camerei.Aromatizam apoi albusurile cu jumatate de baston de vanilie sau zaharul vanilat si le batem foarte bine.


Separat batem si frisca lichida neindulcita, iar cand e ferma adaugam ciocolata si albusurile mixate.Le amestecam cu grija si le distribuim in pahare. Le putem decora cu fulgi de ciocolata sau orice altceva dorim.



Pofta buna !

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Mousse de ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

JustLoveCookin 1

12.11.2010, 17:56

e deliciossss....

mamaieelena 1

12.11.2010, 20:54

ai retete aratoase si delicioase

JustLoveCookin 1

13.11.2010, 12:13

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Bulion din rosii
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu crema de branza si ciocolata