Mousse de ciocolata

de JustLoveCookin in Dulciuri, 12 Noi 2010 | 3623 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g ciocolata amaruie
  • 400 g frisca lichida
  • 4 galbenusuri
  • 3 linguri zahar
  • 1/2 baston vanilie sau 1 pliculet zahar vanilat
  • 3 lingurite unt
  • 10 linguri apa
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mousse de ciocolata:

Topim ciocolata pe bain marie,dupa care intr-un vas batem spuma galbenusurile cu zaharul. Cand ciocolata e topita,adaugam untul si apa.Amestecam bine si luam de pe foc. Adaugam repede crema de galbenusuri si lasam la racit la temperatura camerei.Aromatizam apoi albusurile cu jumatate de baston de vanilie sau zaharul vanilat si le batem foarte bine.


Separat batem si frisca lichida neindulcita, iar cand e ferma adaugam ciocolata si albusurile mixate.Le amestecam cu grija si le distribuim in pahare. Le putem decora cu fulgi de ciocolata sau orice altceva dorim.



Pofta buna !

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Mousse de ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Curl

- 20 %
179.99 lei
143.99 lei

Ondulator Easy Waves

- 20 %
289.99 lei
231.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

JustLoveCookin 1

12.11.2010, 17:56

e deliciossss....

mamaieelena 1

12.11.2010, 20:54

ai retete aratoase si delicioase

JustLoveCookin 1

13.11.2010, 12:13

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

RODIMUR

7980 puncte

Lau

Lau 9

7680 puncte

MotanLaOale

7660 puncte

mihaelar63

7160 puncte

mirela0911

5860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cea mai neagra negresa

de GeorgiG 5

ieri la 23:23

Lasagna de ciocolata

de GeorgiG 5

ieri la 21:53

Snitel de porc cu pesmet panko

de -Miti- 7

ieri la 10:36

Aperitiv budinca cu dovlecei si branza

de Rocsi 9

pe 15.08 la 22:01

Desert baclava

de Ancutsa 5

pe 15.08 la 21:58

RETETA RECOMANDATA
Tort de vara