Mousse de ciocolata

de JustLoveCookin in Dulciuri, 12 Noi 2010 | 4603 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g ciocolata amaruie
  • 400 g frisca lichida
  • 4 galbenusuri
  • 3 linguri zahar
  • 1/2 baston vanilie sau 1 pliculet zahar vanilat
  • 3 lingurite unt
  • 10 linguri apa
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mousse de ciocolata:

Topim ciocolata pe bain marie,dupa care intr-un vas batem spuma galbenusurile cu zaharul. Cand ciocolata e topita,adaugam untul si apa.Amestecam bine si luam de pe foc. Adaugam repede crema de galbenusuri si lasam la racit la temperatura camerei.Aromatizam apoi albusurile cu jumatate de baston de vanilie sau zaharul vanilat si le batem foarte bine.


Separat batem si frisca lichida neindulcita, iar cand e ferma adaugam ciocolata si albusurile mixate.Le amestecam cu grija si le distribuim in pahare. Le putem decora cu fulgi de ciocolata sau orice altceva dorim.



Pofta buna !

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Mousse de ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

JustLoveCookin 1

12.11.2010, 17:56

e deliciossss....

mamaieelena 1

12.11.2010, 20:54

ai retete aratoase si delicioase

JustLoveCookin 1

13.11.2010, 12:13

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

4835 puncte

anuta

3074 puncte

lucy2002

3048 puncte

simona72

2347 puncte

 Adi

1900 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bulgur cu midii, caracatita si ceapa verde

ieri la 21:07

Bulgur cu ciuperci si porumb marinat

ieri la 20:17

Gogosi cu iaurt

ieri la 14:27

Ciorba de perisoare din pasare, acrita cu corcoduse

de anuta 1

ieri la 12:10

RETETA RECOMANDATA
Glazura rapida pentru orice prajituri