Strudel cu mere si vin-reteta de post

de nadina73 in Dulciuri, 17 Mar 2010 | 7999 vizualizari

 

ti se topesc in gura si sant foarte rapid de preparat,o reteta de post grozav de buna

 

INGREDIENTE

  • 2-2,5 kg mere
  • 7-8 linguri de zahar
  • 1-2 lingura de scortisoara macinata
  • 1 cana mare de vin alb
  • foi de foetaj 2 cutii
  • zahar brun
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Strudel cu mere si vin-reteta de post:

Se curata merele si se razuiesc prin razuitoarea cea mare ,apoi se pun la calit cu zaharul 7-8 linguri si vinul,se lasa sa se caleasca bine pana scade bine ,apoi se pune scortisoara ,si se ia de pe foc


Foitajul (eu il cumpar congelat, sant 2 foi intr-un pachet) se lasa putin sa se dezghete apoi se tinde foarte putin foaia dupa care se taie in 2 se pun merele calite si se ruleaza


se pune in tava se ung cu putin ulei apoi se presara zahar brun si se pun la cuptor la 200 grade 15 minute,mie mi-au iesit 8 rulade care apoi fiecare bucata se poate taia in 3,deci 24 de bucati


Se servesc reci,sant delicioase se poate prasara deasupra scortisoara macinata si zahar pudra

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Strudel cu mere si vin-reteta de post" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei

Blender Profesional Versa

- 360 lei
1799.99 lei
1439.99 lei

COMENTARII (12)

feliciacristea46 1

22.03.2013, 16:28

RuxyRux 1

22.03.2013, 20:31

Superb!

nadina73 1

26.03.2013, 01:01

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

11000 puncte

nico15

8250 puncte

Camelya

7870 puncte

Constelatialeu

7840 puncte

Valclaudia

6910 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Kebab libanez de pui
  • 23

    MA

  • 24

    MI

  • 25

    J

  • 26

    V

  • 27

    S

  • 28

    D

  • 29

    L

RETETA RECOMANDATA
Strudel cu mere