Melcisori cu branza topita si smanatana

de naomy in Paste, 5 Aug 2011 | 2552 vizualizari

 

nu stiam ce sa fac de mancarica repede si bun mai ales pe caldurile astea:)asa ca mi-a venit aceasta idee.

 

INGREDIENTE

  • 170 gr melcisori
  • 8 triunghiuri de branza topita
  • 70 gr smantana
  • 3 ling ulei masline
  • o lingurita vegeta
  • patrunjel uscat.
  • sare dupa gust.
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Melcisori cu branza topita si smanatana:

Se pun melcisorii la fiert impreuna cu uleiul, vegeta si sarea iar cand sunt gata fierti se strecoara si se pun din nou in cratita la foc mic si se mai adauga o lingura de ulei masline(optional) un pic de sare si branza topita taiata cubulete, apoi se amesteca pana se topeste branzica.


Se ia de pe foc si se pune fierbinte in farfurie dupa care punem peste smantana amestecata cu patrunjelul .

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Melcisori cu branza topita si smanatana" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

ionela2682 1

05.08.2011, 23:41

MIUTA 1

06.08.2011, 19:22

naomy 1

06.08.2011, 19:34

multumesc ,ma bucur ca va placut ,..

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Dovlecei la borcan pentru iarna
  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Paste cu branza la cuptor

de oanapl 5

ieri la 23:06

Inghetata din avocado si fistic

de Lau 9

ieri la 21:41

RETETA RECOMANDATA
Tortellinni cu carne si sos de rosii