Melcisori cu branza topita si smanatana

de naomy in Paste, 5 Aug 2011 | 3292 vizualizari

 

nu stiam ce sa fac de mancarica repede si bun mai ales pe caldurile astea:)asa ca mi-a venit aceasta idee.

 

INGREDIENTE

  • 170 gr melcisori
  • 8 triunghiuri de branza topita
  • 70 gr smantana
  • 3 ling ulei masline
  • o lingurita vegeta
  • patrunjel uscat.
  • sare dupa gust.
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Melcisori cu branza topita si smanatana:

Se pun melcisorii la fiert impreuna cu uleiul, vegeta si sarea iar cand sunt gata fierti se strecoara si se pun din nou in cratita la foc mic si se mai adauga o lingura de ulei masline(optional) un pic de sare si branza topita taiata cubulete, apoi se amesteca pana se topeste branzica.


Se ia de pe foc si se pune fierbinte in farfurie dupa care punem peste smantana amestecata cu patrunjelul .

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Melcisori cu branza topita si smanatana" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 15 %
269.99 lei
229.49 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

ionela2682 1

05.08.2011, 23:41

MIUTA 1

06.08.2011, 19:22

naomy 1

06.08.2011, 19:34

multumesc ,ma bucur ca va placut ,..

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

 merisor

7809 puncte

RODIMUR

6345 puncte

Rocsi

6072 puncte

mirela0911

4809 puncte

Catalina L

4322 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Friptura de miel
  • 19

    V

  • 20

    S

  • 21

    D

  • 22

    L

  • 23

    MA

  • 24

    MI

  • 25

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Tortellini cu ciuperci în sos de smîntînă