Tagliatelle cu varză călită și brânză de capră cu verdețuri

de Panacris in Paste, 27 Mai 2013 | 1525 vizualizari

 

Am rămas setată pe brânză;) Am înnobilat clasicii, tăițeii cu varză;)

 

INGREDIENTE

  • tagliatelle cu ou cca. 400 g,
  • varză nouă 1 bucată,
  • sare iodată,
  • piper proaspăt măcinat,
  • ulei de măsline,
  • brânză de capră Delaco cu verdețuri.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tagliatelle cu varză călită și brânză de capră cu verdețuri:

Varza se curatムde frunzele veștejite și se taie fideluță cu rindeaua sau robotul de bucătărie! Atenție, nu se freacă varză cu sare!!!


Într-un ceaun sau un vas cu fundul gros se pune uleiul la încins, se adaugă varză fideluta și se lasă la călit la foc mic, până se aurește, atenție se amestecă mereu că să nu se ardă. Se amestecă ușor, se asezonează de sare și piper. Între timp se fierb tagliatelele în apa cu puțină sare, conform indicațiilor de pe ambalaj. După ce au fiert se strecoară, se trec pe sub un jet de apă rece și se lasă la cald, acoperite.


Se montează o farfurie dupムgustul/imaginația, fiecăƒruia, cu paste, varzムși rondele de brânzムde caprムcu verdețuri de la Delaco, stropită cu puțin ulei de măsline;) Poftă bună!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tagliatelle cu varză călită și brânză de capră cu verdețuri" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 40 %
389.99 lei
233.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (18)

simona72 1

29.05.2013, 22:43

Imi place tare mult!!!! Si la noi se fac taitei cu varza!!!

ionela2682 1

30.05.2013, 10:42

Krystyan Trendy 1

29.10.2013, 06:30

interesanta reteta

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Fasole batuta
  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

  • 25

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Placinta cu ton, ardei și masline

de oanapl 6

ieri la 23:43

Negresa de post cu nuci

ieri la 17:52

Cartofi la grill, cu spanac și usturoi

de RODIMUR 5

ieri la 17:43

Placinta impletita cu branza, pere și mere

de oanapl 6

ieri la 16:16

Salată de cartofi, cu ton și măsline

de RODIMUR 5

ieri la 15:47

RETETA RECOMANDATA
Penne cu branza si smantana