palpabil

1

Bucataras
incepator

bucuresti

Bucataras din 17.04.2013

RETETE6
PRIETENI18
Retete

Clatite (stil propriu)

In Dulciuri la 15 Mai 2013

Punem la incalzit laptele dar sa nu dea in clocot si punem untul (margarina) sa se topeasca in lapte. Se lasa la racit. Ouale le mixam bine cu zaharul pana compozitia devine albicioasa si se adauga faina amestecand bine cu un tel. Punem romul si laptele caldut, continuand amestecarea pana obtinem...

Prajitura cu branza dulce si bezea

In Prajituri la 14 Mai 2013

Albusurile se bat spuma cu zahar si apa rece, separat intr-un bol mixam galbenusurile cu sare. Cand albusurile sunt spumate bine se amesteca usor cu compozitia formata din galbenusuri. Se adauga treptat faina amestecata cu praful de copt . Compozitia obtinuta se pune intr-o forma tapetata cu...

Reteta de preparare a papanasilor

In Dulciuri la 14 Mai 2013

Reteta de preparare a papanasilor Faina se cerne. Ouale se spala, se dezinfecteaza si se clatesc sub jet de apa rece. Branza de vaci se amesteca cu faina, ou, zahar, bicarbonat, razatoare de lamaie, apoi din compozitie se impart 12 bucatele de aluat. Din fiecare bucata de aluat se...

Tort in straturi cu mijloc de bezea

In Torturi la 7 Mai 2013

Pentru prima foaie mixam bine albusurile cu zaharul pana formam o compozitie albicioasa apoi incorporam faina. Aluatul obtinut il turnam intr-o tava dreptunghiulara tapetata cu hartie de copt (eu am folosit o tava dreptunghiulara de marimea unui caiet studentesc) si bagam la cuptor 15 - 20 de...

Prajitura cu morcov

In Prajituri la 5 Mai 2013

Ouale se bat bine cu zaharul pana se formeaza o compozitie albicioasa. Treptat turnam uleiul si esenta de rom in timp ce amestecam. Faina o amestecam cu praful de copt , bicarbonatul de sodiu, putina sare si o incorporam in compozitia formata din oua. La final adaugam morcovul ras si stors bine...

Omleta taraneasca (jumari)

In Aperitive / Garnituri la 5 Mai 2013

Ouale se dezinfecteaza si se spala bine. Ceapa se curata si se spala impreuna cu mararul apoi se lasa la scurs intr-o sita. Se sparg ouale unul cate unul intr-un bol si se bat bine cu un praf de sare. Se pune putin ulei la incins. Ceapa verde se taie in functie de preferinta fiecaruia si...

Afisate 1 - 6 din 6 retete    

Postari recente

publicat la 15.05.2013

Clatite (stil propriu)

publicat la 14.05.2013

Reteta de preparare a papanasilor

Horosmopul tau de astazi:

Varsator

Rutina omoară distracţia. Dacă azi ai stat o oră pe bucătăraş.ro, mâine trebuie să stai două ore. De săptămâna viitoare te poţi muta definitiv aici!

 
 
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]