Omleta taraneasca (jumari)

de palpabil in Aperitive / Garnituri, 5 Mai 2013 | 819 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 oua (proaspete)
  • 4 ceapa verde
  • 5 -6 fire de marar (proaspat)
  • ulei
  • sare
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta taraneasca (jumari):

Ouale se dezinfecteaza si se spala bine. Ceapa se curata si se spala impreuna cu mararul apoi se lasa la scurs intr-o sita.


Se sparg ouale unul cate unul intr-un bol si se bat bine cu un praf de sare.


Se pune putin ulei la incins.


Ceapa verde se taie in functie de preferinta fiecaruia si se pune in uleiul incins sa se caleasca putin.


Mararul tocat marunt, marunt se adauga peste ouale batute si se pune la prajit peste ceapa.


Cand s-a rumenit putin omleta cu ajutorul unei furculite se amesteca omleta pentru a se farama si pentru a se forma niste bucati sub forma de jumari.


Se aseaza pe farfurie si se serveste de preferinta cu branza proaspata.


POFTA BUNA!


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta taraneasca (jumari)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Perie cu aer cald 600W

- 20 %
279.99 lei
223.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

Aurelia 07_07 1

05.05.2013, 21:55

La mic dejun sunt super

palpabil 1

05.05.2013, 23:14

am pus un desert "diacont" si poate o sa mai pun si maine unul

RuxyRux 1

06.05.2013, 00:12

Super! Place mult cu ceapa si marar...dar mergea o branzaaaaaaa ...Place!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Chec aperitiv cu ton