Omleta taraneasca (jumari)

de palpabil in Aperitive / Garnituri, 5 Mai 2013 | 2714 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 oua (proaspete)
  • 4 ceapa verde
  • 5 -6 fire de marar (proaspat)
  • ulei
  • sare
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta taraneasca (jumari):

Ouale se dezinfecteaza si se spala bine. Ceapa se curata si se spala impreuna cu mararul apoi se lasa la scurs intr-o sita.

Se sparg ouale unul cate unul intr-un bol si se bat bine cu un praf de sare.

Se pune putin ulei la incins.

Ceapa verde se taie in functie de preferinta fiecaruia si se pune in uleiul incins sa se caleasca putin.

Mararul tocat marunt, marunt se adauga peste ouale batute si se pune la prajit peste ceapa.

Cand s-a rumenit putin omleta cu ajutorul unei furculite se amesteca omleta pentru a se farama si pentru a se forma niste bucati sub forma de jumari.

Se aseaza pe farfurie si se serveste de preferinta cu branza proaspata.

POFTA BUNA!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta taraneasca (jumari)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (10)

Aurelia 07_07 1

05.05.2013, 21:55

La mic dejun sunt super

palpabil 1

05.05.2013, 23:14

am pus un desert "diacont" si poate o sa mai pun si maine unul

RuxyRux 1

06.05.2013, 00:12

Super! Place mult cu ceapa si marar...dar mergea o branzaaaaaaa ...Place!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Placinte cu aluat din iaurt si umplutura de branza