puideom150

1

Bucataras
incepator

Constanta

Bucataras din 04.02.2011

RETETE8
PRIETENI11
Retete

Gustarile promise ...un fel de paine umpluta!!!

In Aperitive / Garnituri la 8 Mar 2011

In primul rand am lasat aluatul la temperatura camerei timp de cateva ore, pentru se decongela. Cand a ajuns suficient de maleabil, pentru a se putea lucra cu el, am uns o tava cu ulei si apoi am tapetat-o cu faina. Am intins foaia de aluat pe masa si am asezat ciupercile intr-un singur rand. Am...

Gustarile promise: pentru inceput-SUSHI (sau pe aproape... :-))

In Aperitive / Garnituri la 8 Mar 2011

Mai aveti nevoie de o rogojina de bambus, care o sa va ajute la formarea rulourilor si...ce mai trebuie oare??? ;-) Bineinteles, un cutit ascutit... :-)) Cum am facut...  Pai, am facut o omleta din doua oua pe care am lasat-o sa se raceasca si am taiat-o mai apoi in fasii de aproximativ...

Terina cu branza si legume -in sfarsit, am reusit... :-)

In Aperitive / Garnituri la 5 Mar 2011

Am inceput treaba punand la fiert o oala cu apa si sare. Intre timp am curatat bine morcovii. Pe cei doi mai pricajiti i-am taiat pe lungime si i-am pus la fiert, ca sa se inmoaie putin. Am taiat 5 buchetele de brocoli, pe care le-am spalat si le-am dat deoparte pana s-au fiert morcovii. Am...

Lasagna cu piept de pui si vinete? -" Foarte simplu mama..."

In Lasagna la 1 Mar 2011

Gata, am trecut peste ce a fost mai greu si nu mai trebuie decat sa punem toate ingredientele la locul lor, iar eu am procedat in felul urmator: Am taiat vinetele in felii de aproximativ un deget grosime si le-am stropit imediat cu zeama de lamaie ca sa nu oxideze. Dupa aceea le-am facut...

Cartofi prajiti ... O mancare banala facuta cu drag !!!

In Mancaruri de post la 27 Feb 2011

Cartofii se spala foarte bine cu un burete aspru de vase si, daca aveti norocul sa-i gasiti cu coaja subtire (stiu ca este greu in februarie dar...) lasati-i asa cum sunt. Nu mai este nevoie sa-i curatati de coaja. Daca nu ati gasit ceea ce trebuie, ori asteptati sa apara cartofii noi ori ii...

Galaktoboureko...pfff... Complicat? Deloc! O sa vedeti... ;-)

In Dulciuri la 25 Feb 2011

Sa va spun si ce am facut cu toate astea... Am pus la fiert laptele cu grisul, un praf de sare si coaja de la o lamaie. Am luat la bataie cele 7 galbenusuri de ou cu 7 linguri de zahar, pana s-au omogenizat bine si au inceput sa se lumineze la fata. :-) Intre timp am mai amestecat, dar mai cu...

Copy-Paste "Strudel cu branza si rosii. Da` ce...eu nu pot?!? Eeiii..."

In Aperitive / Garnituri la 23 Feb 2011

O sa va prezint acum, textul despre care v-am pomenit... "Am luat 800 de grame de aluat pentru foietaj. In loc de mozzarela am folosit o branza foarte moale, foarte putin sarata si pastrata in zer, au mai fost necesare 3-4 rosii, ceva cascaval ras, cateva felii foarte subtiri de sunca,...

Fasole cu ciolan... Tipic romanesc, sau nu e chiar asa... :-)

In Porc la 23 Feb 2011

Si acum sa va spun cum am facut... In primul rand am pus rasolul de porc la fiert intr-o oala cu apa, in care am adaugat sare, piper boabe si cateva frunze de dafin. Asta este partea care dureaza cel mai mult la prepararea acestei retete... Apoi, am incins putin ulei intr-o tigaie mai...

Afisate 1 - 8 din 8 retete    
Horosmopul tau de astazi:

Pesti

Surprinzător, azi nu enervezi pe nimeni. Ceva e în mare neregulă. Poate şi pentru că Marte e în porumb.

 
 
 
Retete preferate
Tort "Martisor"

Voturi:38

Tort Egiptean

Voturi:65

Toate retetele preferate
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Papanasi cu dulceata, dulcele traditional romanesc

de laura_n 7

ieri la 17:28

Vinete umplute cu legume si cascaval reteta rapida si sanatoasa

pe 23.04 la 20:52

Celebra Pavlova cu crema si capsuni, un desert rafinat si elegant

de laura_n 7

pe 23.04 la 18:55

Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

pe 23.04 la 10:49

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]