ralu_river

1

Bucataras
incepator

Jimbolia

Bucataras din 24.10.2012

RETETE45
PRIETENI37
Retete

Paste de orez cu legume chinezesti

In Mancaruri de legume la 31 Oct 2012

Pastele se fierb conform instructiunilor de pe pachet. Ceapa si usturoiul se taie feliute, morcovul se curata si se taie bastonase, dovlecelul se curata de coaja si se taie cubulete, varza se taie fasii. Ceapa si usturoiul se calesc cateva minute in ulei, dupa care se adauga celelalte legume,...

Cheesecake cu buline de ciocolata si jeleu de fructe de padure

In Torturi la 31 Oct 2012

Biscuitii se maruntesc in robot. Untul se topeste si se adauga impreuna cu scortisoara la biscuiti. Se amesteca bine, pana se omogenizeaza.  Se aseaza "blatul" intr-o tava cu pereti detasabili, se apasa usor, inclusiv pe margini, sa se faca un mic "perete" si se da la...

Dovlecei umpluti la cuptor

In Mancaruri de legume la 31 Oct 2012

Dovlecelul se taie pe jumatate, pe lungime, si se scobeste miezul cu o lingurita. Morcovul se rade, la fel si telina, sau se maruntesc in robot impreuna cu ardeiul gras, mararul, leusteanul si usturoiul. Acest amestec se caleste in putin ulei, se adauga apoi ciupercile taiate marunt si miezul de...

Placinta cu afine

In Prajituri la 31 Oct 2012

Se amesteca oul batut cu zahar si mascarpone. Se aseaza folie alimentara pe masa de lucru, peste care se aseaza o foaie de placinta care se unge cu ulei, cu o pensula. Se aseaza deasupra o alta foaie, se unge cu ulei, si tot asa, pana avem 4 foi. Se pune o parte de crema in mijlocul foilor, se...

Placinta cu branza sarata

In Aperitive / Garnituri la 31 Oct 2012

Branza se rade si se amesteca cu 200 gr smantana si 4 oua batute. Se pregateste o tava cu hartie de copt, se unge cu ulei hartia, se aseaza o foaie de placinta, se unge cu pensula cu ulei, apoi se aseaza peste ea o alta foaie de placinta, se unge si aceasta, si tot asa, pana avem 5 foi de...

Saratele din foietaj

In Aperitive / Garnituri la 31 Oct 2012

Aluatul se intinde putin pe o masa tapetata cu faina. Oul se bate si se unge aluatul cu el, cu o pensula. Se presara apoi cascaval ras, mac si susan. Se taie aluatul in 4-5 bucati mari, apoi fiecare in bucati mici, cam cat un deget de late. Se pun intr-o tava cu hartie de copt si se dau la 180...

Kaiserschmarrn

In Dulciuri la 31 Oct 2012

Pentru sos : se pun capsunile in blender impreuna cu zahar, dupa care se fierb cam 20 de minute, pana scade sosul. Stafidele se pun in apa cu esenta de rom pentru 20 de minute. Intre timp se separa albusurile de galbenusuri. Albusurile se bat cu un praf de sare pana iese o spuma moale....

Briose cu branza de vaci

In Prajituri la 31 Oct 2012

Se mixeaza cele doua oua cu zahar, apoi se adauga incet uleiul si laptele, se mixeaza. Se adauga faina amestecata cu praf de copt, cacao si scortisoara si se mixeaza din nou. In alt vas se amesteca bine toate ingredientele pentru crema. In tava pentru briose (unsa cu putin unt si faina) se...

Prajitura rapida cu banane si afine

In Prajituri la 31 Oct 2012

Se topeste untul (cat sa nu fie fierbinte) si se adauga zaharul, se mixeaza, apoi se adauga ouale batute usor si iaurtul si se mixeaza din nou. Bananele se piseaza cu furculita si se adauga peste amestecul de mai sus. Se mixeaza si se adauga si faina amestecata cu praf de copt, dupa care se...

Rulada cu banane

In Prajituri la 24 Oct 2012

Pentru blat: se separa albusurile de galbenusuri. Cele 7 albusuri se bat spuma cu 7 linguri de zahar. Se adauga apoi cele 7 galbenusuri, o lingura de faina si 7 linguri de nuca macinata. Se omogenizeaza, se tapeteaza o tava cu hartie de copt, se toarna compozitia in tava si se coace la foc...

Budinca de tapioca cu sos de mure

In Dulciuri la 24 Oct 2012

Perlele de tapioca se fierb impreuna cu laptele, mierea si vanilia circa 20 de minute, pana cand devin translucide. Murele se fierb impreuna cu cele 2 linguri de miere si cele 2 linguri de suc de lamaie pana scade sosul. Se aseaza budinca in boluri, deasupra se pune sosul si se presara mot...

Curry de cartofi cu orez si tofu la cuptor

In Aperitive / Garnituri la 24 Oct 2012

Orezul se fierbe conform instructiunilor de pe pachet, in apa cu sare. Cartofii se curata, se taie cubulete si se fierb la aburi/normal 20 de minute. Dupa ce au fiert cartofii, se taie ceapa marunt si se caleste in putin ulei, dupa care se pun toate condimentele, doua linguri de pasta de rosii...

Buseuri cu spanac

In Aperitive / Garnituri la 24 Oct 2012

Pentru inceput, ungeti o tava pentru briose cu putin ulei. Fierbeti spanacul pentru 10 minute, in cazul in care aveti proaspat. Bateti ouale, amestecati-le cu ardeiul cubulete, cu ceapa taiata marunt, cu telemeaua faramitata si cu condimentele. Strecurati bine spanacul, taiati-l marunt si...

Salata de citrice cu nuci

In Salate la 24 Oct 2012

Portocala si grepfruitul se curata de coaja si se taie cubulete. Se stropesc apoi cu sirop de artar si se presara deasupra nuci macinate.

Sandwich la cuptor cu mozzarella Delaco

In Sandvisuri la 24 Oct 2012

Se taie bagheta in jumatate, pe lungime. Se unge fiecare parte cu sos pesto, se aseaza rosia taiata rondele si mozzarella Delaco rasa ori taiata fin si se da la cuptor pentru cateva minute, pana se topeste branza si painea devine crocanta.  Mmm, este o nebunie !

Afisate 31 - 45 din 45 retete    

Postari recente

publicat la 11.12.2012

Tort cu morcovi

publicat la 11.12.2012

Tarta cu iaurt si mac

Horosmopul tau de astazi:

Balanta

Spălaţi-vă bine pe mâini, faceţi curăţenie şi ştergeţi amprentele. Asta e, s-a descărcat accidental.

 
 
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]