Paste de orez cu legume chinezesti

de ralu_river in Mancaruri de legume, 31 Oct 2012 | 3256 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • paste de orez
  • varza
  • o ceapa verde
  • un usturoi verde
  • un morcov
  • 1/2 dovlecel
  • sos de soia
  • ulei de masline
  • sare
  • chilli
  • praf de ghimbir
  • susan
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste de orez cu legume chinezesti:

Pastele se fierb conform instructiunilor de pe pachet. Ceapa si usturoiul se taie feliute, morcovul se curata si se taie bastonase, dovlecelul se curata de coaja si se taie cubulete, varza se taie fasii.


Ceapa si usturoiul se calesc cateva minute in ulei, dupa care se adauga celelalte legume, condimentele si susanul si se calesc 6-7 minute la foc mare (nu trebuie lasate mai mult, pentru a ramane crocante). Se adauga cateva linguri de sos de soia (atentie ! sosul de soia este foarte sarat - mai bine nu mai puteti sare in mancare), se scurg pastele, se adauga peste legume, se amesteca si se mai lasa pe foc un minut.

 

TIPS-URI

1

Se potriveste perfect cu Chutney (se gaseste la Auchan, la raionul cu produse orientale).

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste de orez cu legume chinezesti" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 20 %
149.99 lei
119.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (6)

adry88 1

01.11.2012, 08:48

bune

MIUTA 1

02.11.2012, 14:48

Suuuper idee

Dana_Retetegg 1

23.11.2012, 16:59

delicios

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Porc Sichuan