Rulada cu banane

de ralu_river in Prajituri, 24 Oct 2012 | 2853 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Blat:
  • 7 oua
  • 7 linguri zahar
  • o lingura faina
  • 7 linguri nuca macinata.
  • Crema:
  • 1/4 l lapte o budinca de vanilie
  • 100 gr unt
  • 100 gr zahar pudra
  • 100 gr rahat bucatele
  • 2 banane
  • Glazura:
  • 4 linguri lapte
  • 4 linguri zahar
  • 100 gr ciocolata neagra
  • 100 gr unt
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada cu banane:

Pentru blat: se separa albusurile de galbenusuri. Cele 7 albusuri se bat spuma cu 7 linguri de zahar. Se adauga apoi cele 7 galbenusuri, o lingura de faina si 7 linguri de nuca macinata. Se omogenizeaza, se tapeteaza o tava cu hartie de copt, se toarna compozitia in tava si se coace la foc potrivit.


Crema: se prepara o budinca de vanilie conform instructiunilor de pe pachet si se raceste. Untul se freaca spuma cu zaharul pudra si se adauga incet cate o lingura de budinca racita pana este gata, dupa care se adauga rahatul taiat bucatele. Se amesteca usor, se intinde peste blat (puneti blatul pe un servet umed), se pun 2 banane decojite cap la cap si se ruleaza.


Glazura: toate ingredientele se fierb pana se ingroasa glazura, dupa care se unge rulada cu ea.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada cu banane" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

Rocsi 1

24.10.2012, 19:42

Mmmm ce buna!

br19 1

25.10.2012, 12:26

o sa incerc :>

Ubulika 1

26.10.2012, 07:45

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Rulada ochi de elefant