Rulada cu banane

de ralu_river in Prajituri, 24 Oct 2012 | 3959 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Blat:
  • 7 oua
  • 7 linguri zahar
  • o lingura faina
  • 7 linguri nuca macinata.
  • Crema:
  • 1/4 l lapte o budinca de vanilie
  • 100 gr unt
  • 100 gr zahar pudra
  • 100 gr rahat bucatele
  • 2 banane
  • Glazura:
  • 4 linguri lapte
  • 4 linguri zahar
  • 100 gr ciocolata neagra
  • 100 gr unt
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada cu banane:

Pentru blat: se separa albusurile de galbenusuri. Cele 7 albusuri se bat spuma cu 7 linguri de zahar. Se adauga apoi cele 7 galbenusuri, o lingura de faina si 7 linguri de nuca macinata. Se omogenizeaza, se tapeteaza o tava cu hartie de copt, se toarna compozitia in tava si se coace la foc potrivit.


Crema: se prepara o budinca de vanilie conform instructiunilor de pe pachet si se raceste. Untul se freaca spuma cu zaharul pudra si se adauga incet cate o lingura de budinca racita pana este gata, dupa care se adauga rahatul taiat bucatele. Se amesteca usor, se intinde peste blat (puneti blatul pe un servet umed), se pun 2 banane decojite cap la cap si se ruleaza.


Glazura: toate ingredientele se fierb pana se ingroasa glazura, dupa care se unge rulada cu ea.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada cu banane" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

Rocsi 1

24.10.2012, 19:42

Mmmm ce buna!

br19 1

25.10.2012, 12:26

o sa incerc :>

Ubulika 1

26.10.2012, 07:45

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

5498 puncte

Panacris

4570 puncte

mirela0911

2459 puncte

 Adi

2000 puncte

mihaelar63

1874 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Omleta cu leurda
  • 10

    L

  • 11

    MA

  • 12

    MI

  • 13

    J

  • 14

    V

  • 15

    S

  • 16

    D

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Rulada cu banane si crema de lamaie