Kaiserschmarrn

de ralu_river in Dulciuri, 31 Oct 2012 | 2112 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 lg stafide
  • esenta de rom
  • 5 oua
  • un plic zahar vanilat
  • 3 lg zahar
  • 300 ml lapte
  • o cana faina
  • unt
  • un varf cutit sare
  • zahar pudra
  • compot sau sos de fructe
  • Sos de fructe:
  • capsuni
  • zahar
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Kaiserschmarrn:

Pentru sos: se pun capsunile in blender impreuna cu zahar, dupa care se fierb cam 20 de minute, pana scade sosul.


Stafidele se pun in apa cu esenta de rom pentru 20 de minute. Intre timp se separa albusurile de galbenusuri. Albusurile se bat cu un praf de sare pana iese o spuma moale. Galbenusurile se bat cu 3 linguri de zahar, pana devin de un galben pal, dupa care se adauga zaharul vanilat, laptele si faina si se mixeaza bine, Se adauga albusurile, amestecand incet cu o lingura, de sus in jos, si se lasa la odihnit 10 minute.


Se topeste apoi o lingurita de unt in tigaie, la foc mediu, se pune un polonic din compozitie, se adauga stafidele scurse, se lasa cam 3 minute, pana se prajeste putin pe fund, dupa care se intoarce "clatita", se rupe in bucati cu o lingura de lemn si se mai lasa un minut pe foc.


Din aceasta cantitate se pune cam de 4-5 ori cu polonicul (se repeta de 4-5 ori tot ce am scris de la ultima etapa, cu unt).


Se presara zahar pudra. Merge super cu sos de capsuni, dar si cu compot sau orice sos de fructe.


Este delicios !! Mult mai delicios decat arata :)

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Kaiserschmarrn" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Curl

- 20 %
179.99 lei
143.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (6)

MotanLaOale 1

31.10.2012, 23:39

Lau 1

01.11.2012, 17:06

MIUTA 1

02.11.2012, 14:54

Imi place

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Supa crema de morcovi
  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort de biscuiți, cu cremă de ciocolată

de RODIMUR 5

ieri la 23:58

Rulada cu ciocolata si capsuni

de Rocsi 9

ieri la 18:42

Ardei copti umpluti cu branzeturi

ieri la 13:47

Rasol de vitel, cu legume si mujdei de usturoi

de RODIMUR 5

ieri la 00:12

Rasol de pui cu galuste imperiale

pe 17.07 la 21:31

RETETA RECOMANDATA
Pandispan