Plăcintă cu mere şi griş - de post

de DinDragostePentruGatit in Dulciuri, 5 Apr 2012 | 3083 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet foi de plăcinte;
  • 2 kg mere;
  • 7 lg griş;
  • 1 lg scorţişoară;
  • 12 lg zahăr;
  • ulei de floarea soarelui (pentru a unge foile de plăcintă);
  • nucă măcinată (opţional - decor).
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Plăcintă cu mere şi griş - de post:

Merele se spală, se dau la răzătoare (felii).


Se călesc împreună cu zahărul și scorțișoara.


Se adaugă griș, cât să absoarbă sucul rezultat în urma călirii merelor.


Se așează în tavă sașe foi de plăcintă (unse fiecare cu ulei de floarea soarelui) apoi merele după care alte sașe foi de plăcintă (de asemenea unse fiecare cu ulei de floarea soarelui).


Se coace timp de 40-45 minute, la foc potrivit.


Poftă bună!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Plăcintă cu mere şi griş - de post" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

4.5L DuraCeramic Manual

- 15 %
599.99 lei
509.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

DinDragostePentruGatit 1

05.04.2012, 19:50

Hehe! Si eu-s ademenita de ele...

iri_iri 1

05.04.2012, 21:38

tare imi mai place tot ce este cu mere

Sim0na 1

05.04.2012, 22:01

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

6830 puncte

Rocsi

4730 puncte

mirela0911

4180 puncte

 Adi

3690 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Salam de biscuiti reteta cu rahat de post