vio_dreams

1

Bucataras
incepator

Galati

Bucataras din 21.06.2010

RETETE111
PRIETENI100
Retete / Mancaruri cu carne

Muschi de vitel cu sos de rodii

In Vita la 30 Sep 2014

Eu am folosit o bucata de muschi de cca 500 gr, voi folositi in functie de cate persoane aveti la masa. Am spalat muschiul si l-am tamponat cu servetele absorbante. Intr-un bol am pus cate jumatate de lingurita din fiecare condiment si le-am amestecat cu o lingura ulei masline si o lingura de...

Pui Kiev

In Pui la 30 Sep 2014

Lasam untul la temperatura camerei. Adaugam ceapa, usturoiul si mararul tocate marunt. Adaugam sarea si piperul si zeama de lamaie si omogenizam compozitia. Punem compozitia pe o folie alimentara si rulam astfel incat sa obtinem un rulou subtire. Dam la congelator cateva minute. Batem...

Tocanita de pui cu ardei si ceapa

In Pui la 15 Sep 2013

Spalam pulpele, le crestam si le prajim in ulei. Le scoatem si le lasam deoparte. Taiem ceapa fideluta si ardeii cubulete si ii punem in tigaie peste ulei. Daca este cazul mai adaugati putin ulei. Lasam pana se inmoaie ceapa si ardeii. Completam cu apa si fiebem la foc mic pana cand ceapa...

Pui in lapte de cocos si curry

In Pui la 16 Mar 2013

Taiem pieptul de pui cuburi si il prajum usor in cateva linguri de ulei. Il dam deoparte. Calim ceapa taiata fideluta si usturoiul taiat felii. Cand s-au inmuiat  adaugam praful curry si il prajim putin cu atentie sa nu il ardem fiindca isi va schimba gustul devenind amar. Adaugam supa...

Cocos in vin (Coq au vin)

In Pui la 16 Mar 2013

Taiem bucati pulpele si pieptul de cocos (al meu a fost de tara) . Le spalam si le punem intr-o caserola cu capac . Adaugam morcovul si ceapa curatate si taiate bucati. Turnam deasupra vinul punem capacul si dam la frigider sa se marineze pana a doua zi. A doua zi scoatem caserola din...

Terina de pui cu orez si legume

In Pui la 8 Mar 2013

Taiem pieptul de pui fasii.Orezul il acoperim cu apa si il lasam 10-15 minute apoi il scurgem. Morcovul il fierbem in prealabil doar atat cat sa ramana  crocant apoi il taiem cuburi. Taiem ardeiul cubulete. Spanacul il oparim apoi il scurgem bine de excesul de apa. Batem ouale cu...

Muschi de porc cu sos de mere si legume sote

In Porc la 28 Feb 2013

Amestecam intr-un bol condimentele si frecam bine muschiul cu amestecul rezultat. Punem muschiul in folie de aluminiu si il punem in tava. Adaugam vinul alb si dam la cutor 30-40 minute. Scoatem muschiul din folie si il glazuram cu mierea diluata cu otetul balsamic. Dam la cuptor din nou...

Cotlet de porc in crusta de piper verde si sos de rodii

In Porc la 28 Feb 2013

Strivim usor piperul verde si il amestecam cu praful de usturoi si  sarea. Frecam bine cotletul cu acest amestec si il impachetam in folie de aluminiu.  Punem cotletul in tava si turnam apa, astfel  incat sa ajunga cam pana la jumatatea lui. Punem cotletul la cuptor pana ce...

Porc dulce acrisor

In Porc la 17 Feb 2013

Taiem carnea de porc cubulete mici (eu am cumparat carne de porc pt gulas care era gata taiata). Punem carnea intr-un bol si punem peste ea 50 ml sos soia si 1 lingura sos worchester. Lasam 5-10 minute sa se marineze. Cat sta carnea la marinat pregatim orezul. Il spalam apoi il punem la...

Aripioare lipicioase

In Pui la 7 Feb 2013

Asezonam aripioarele cu condimentul pentru pui si le prajim, doar pe jumatate, pana se rumenesc usor. Punem mierea intr-un castron si o subtiem cu otetul balsamic. Adaugam berea, cateii de usturoi pisati, sarea, piperul, ghimbirul si sucul de portocale. Turnam amestecul rezultat in tigaie, peste...

Rata cu ananas

In Rata la 4 Feb 2013

Crestam pieptul pe partea cu pielita in diagonala si il condimentam cu un amestec format din sare, piper, tarhon si rozmarin si o punem in tigaie cu pielita in jos. Nu puneti absolut deloc ulei fiindca isi va lasa suficient de multa grasime. Prajim rata in propria-i grasime cam cate 5 minute...

Afisate 1 - 11 din 11 retete    

Postari recente

publicat la 19.10.2014

Tarta Tatin cu gutui

Horosmopul tau de astazi:

Gemeni

Ia aminte la vorba bătrânească "Capra vecinului nu se îngrașă în ajun"!

 
 
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Limonada a la Cleme - reteta racoritoare si plina de vitamine

pe 02.05 la 20:10

Carrot cake reteta de tort de morcovi cu crema de branza

pe 02.05 la 14:02

Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă

pe 02.05 la 11:25

Tiramisu la pahar cu cozonac - Rețeta unui desert ușor și delicios

pe 02.05 la 10:57

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]