Cotlet de porc in crusta de piper verde si sos de rodii

de vio_dreams in Porc, 28 Feb 2013 | 3875 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 cotlet porc cca 1,5 kg
  • 2 rodii
  • 200 ml apa
  • 1 plic piper verde
  • 1 lingura usturoi granulat
  • praf sare dupa gust
  • 2 linguri miere
  • 1 lingura otet balsamic
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cotlet de porc in crusta de piper verde si sos de rodii:

Strivim usor piperul verde si il amestecam cu praful de usturoi si sarea. Frecam bine cotletul cu acest amestec si il impachetam in folie de aluminiu.


Punem cotletul in tava si turnam apa, astfel incat sa ajunga cam pana la jumatatea lui. Punem cotletul la cuptor pana ce scade toata apa, apoi scoatem cotletul din folie.


Scoatem semintele de rodie si le punem intr-un vas. Acoperim cu apa si dam in cateva clocote. Pasam bine, pentru a-si lasa tot sucul, apoi strecuram. Punem sucul rezultat inapoi in vas, adaugam otetul balsamic si mierea, apoi punem pe foc pana capata consistent unui sos.


Ungem cotletul cu jumatate din sosul de rodii si il introducem in cuptor inca 15-20 minute.


Il acoperim cu folie de aluminiu si il lasam sa se odihneasca cateva minute pentru a-si lasa aromele.


Taiem felii si servim cu sosul de rodii ramas.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlet de porc in crusta de piper verde si sos de rodii" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

mihaelam90 1

12.12.2013, 18:52

O bunatate!

Pushaa 1

17.12.2013, 11:04

abstract01 1

18.12.2013, 17:12

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Evantai cu legume
  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Piept de pui umplut cu legume

de oanapl 5

ieri la 23:26

Somon la cuptor cu 4 garnituri

de Oana 8

ieri la 18:24

Snitele din muschi de porc in crusta de cascavea cu mustar si pesmet

pe 21.09 la 21:46

RETETA RECOMANDATA
Friptura ardeleneasca de porc cu carnati -de Craciun