Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola
1.Am spalat costitele,le-am condimentat si le-am pus intr-o tava.
2.In tava am pus crengutele de rozmarin,usturoi,vin si o cana mare de apa.Le-am dat la cuptor la 170°timp de 2 ore,acoperit cu o folie de aluminiu.
3.Le-am intors din cand in cand.
Serviti calde cu mujdei de usturoi si mamaliguta,sau castraveti murati cu cartofi natur...sau fiecare cum doreste.
Pofta buna!!!!!
1
Puteti folosi si boia de ardei iute,cui ii place mai picant.
2
Mai adaugati apa daca sunt mai mari si nu sunt facute.
Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola