Costițe de porc si cartofi la cuptor

de iri_iri in Porc, 7 Apr 2015 | 2946 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 bucăți coaste de porc
  • 5-6 cartofi (fiecare cat dorește )
  • o doza bere (la alegere)
  • delikat Secretul gustului
  • ulei si foi dafin
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Costițe de porc si cartofi la cuptor:

Se iau coastele, se spală si se așează intr-o tavă i care am adăugat un pic de ulei (nu prea mult pentru ca sigur vor lasa un pic dingrăsimea ei).


Separat se curăță cartofii, se vor spăla si apoise vor tăia rondele de 0,5 mm si se va ,,împăna,, coastele.


Se va condimenta cu delikat (dar nu prea mult) si cu câteva foi dafin, iar la final se va turna berea atat cat sa le cuprina. Berea având rol de fragezire pe timpul preparării.


Tava se va acoperi cu folie de aluminiu si se va da la cuptor la foc moderat pana se vor inmuia cartofii, după care se va da folia deoparte si se va lăsa sa se rumenească atat carnea cat si cartofii.


De preferat a nu se întoarce carnea pe timpul fierberii. Se servesc calde cu mamaliguta sau cu muraturi .


POFTĂ BUNA!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Costițe de porc si cartofi la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

merisor 1

07.04.2015, 15:48

Ce mancare buna! Sa tot mananci asa ceva!

Rocsi 1

07.04.2015, 20:45

Bun, bun!

tarasmariana 1

09.04.2015, 00:01

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cum se face mamaliga
  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Cartofi taranesti