Costițe de porc si cartofi la cuptor

de iry-gabriela in Porc, 7 Apr 2015 | 7957 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 bucăți coaste de porc
  • 5-6 cartofi (fiecare cat dorește )
  • o doza bere (la alegere)
  • delikat Secretul gustului
  • ulei si foi dafin
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Costițe de porc si cartofi la cuptor:

Se iau coastele,  se spală si se așează  intr-o tavă i  care am adăugat un pic de ulei (nu prea mult pentru ca sigur vor lasa un pic dingrăsimea ei).

Separat se curăță cartofii, se vor spăla si apoise vor tăia rondele de 0,5 mm si se va ,,împăna,, coastele.

Se va condimenta cu delikat (dar nu prea mult) si cu câteva foi dafin, iar la final se va turna berea atat cat sa le cuprina. Berea având rol de fragezire pe timpul preparării.  

Tava se va acoperi cu folie de aluminiu si se va da la cuptor la foc moderat pana se vor inmuia cartofii, după  care se va da folia deoparte si se va lăsa  sa se rumenească atat carnea cat si cartofii.

De preferat a nu se  întoarce carnea pe timpul fierberii. Se servesc calde cu mamaliguta sau cu muraturi .

POFTĂ BUNA!

Daca ti-a placut reteta noastra "Costițe de porc si cartofi la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de ciorba de loboda cu stevie

pe 17.03 la 09:15

Reteta de aperitiv crocant cu sunca si cascaval

pe 16.03 la 09:59

Reteta de snitel crispy, din pulpa de porc, in pesmet

de vasimur 4

pe 15.03 la 18:34

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1812 puncte

vasimur

1374 puncte

Ksenya

1145 puncte

RODIMUR

1117 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Gulas la ceaun