Pui Kiev

de vio_dreams in Pui, 30 Sep 2014 | 6090 vizualizari

 

Un preparat clasic, in aparenta provenind din bucataria ucraineana, se pare ca totusi puiul Kiev ar fi fost pregatit pentru intaia oara la Moscova. Indiferent de origini ramane insa o reteta deosebita ce se preteaza la nenumarate garnituri dupa pofta si bunul plac al fiecaruia: piure, cartofi prajiti, cartofi naturi, ciuperci sote, etc

 

INGREDIENTE

  • 1 piept pui
  • 100 gr unt
  • 2 fire ceapa verde
  • 2 fire usturoi verde
  • 2-3 fire marar verde
  • 2 lingurite zeama lamaie
  • sare, piper
  • 2 oua
  • 100 gr faina
  • 100 gr pesmet
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui Kiev:

Lasam untul la temperatura camerei. Adaugam ceapa, usturoiul si mararul tocate marunt.


Adaugam sarea si piperul si zeama de lamaie si omogenizam compozitia.


Punem compozitia pe o folie alimentara si rulam astfel incat sa obtinem un rulou subtire. Dam la congelator cateva minute.


Batem feliile de piept de pui cu ciocanul de snitele si asezam pe fiecare cate o bucata de rulou de unt aromat.


Pliem astfel incat sa obtinem niste rulouri si prindem cu scobitori ca sa nu se desfaca.


Dam rulourile astfel obtinute prin faina.


Batem ouale impreuna cu sarea si piperul si optional puteti adauga condimente pentru pui. Trecem rulourile prin compozitia de ou.


Apoi le tavalim prin pesmet astfel incat sa acoperim toata suprafata acestora.


Le prajim in ulei bine incins pe ambele parti.


Apoi le scoatem intr-o sita ca sa elimine surplusul de ulei.


Le lasam cateva minute sa se odihneasca apoi le putem servi. Vom obtine un pus extraordinar de fraged, gustos si aromat!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui Kiev" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 26 %
269.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

babi5 1

04.10.2014, 19:30

Dya Daniela Andrei 1

04.10.2014, 22:06

RuxyRux 1

04.10.2014, 22:07

De nota 20!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

mirela0911

11040 puncte

Rahela Velicu

9810 puncte

Constelatialeu

9520 puncte

Lau

Lau 9

9430 puncte

MotanLaOale

9050 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Piftie de cocos