Adi

4

Bucataras
grozav

Pitesti

Bucataras din 28.04.2014

RETETE130
PRIETENI177
Retete / Mancaruri de legume

Mancare scazuta de cartofi cu castraveti in saramura

In Mancaruri de legume la 9 Aug 2020

Spalam bine cartofii, ii curatam si ii tocam in cuburi mari. In uleiul incins, prajim carnatii taiati in bucati mici pana se rumenesc bine, apoi ii scoatem si adaugam cartofii. Ii lasam sa se coloreze usor, intorcandu-i pe toate partile, fara a se patrunde definitiv. Scoatem cartofii si...

Varza a la Cluj

In Mancaruri de legume la 10 Mar 2019

Pentru stratul de varza, tocam varza fideluta și o tinem in apa rece 15 minute, doar daca este prea acra.  Punem uleiul la incins si calim in el ceapa tocata, apoi adaugam varza bine scursa si o amestecam cu ceapa, pe foc. O lasam sa se caleasca 10-12 minute, asezonand-o cu condimentele...

Spanac cu tortelloni si oua ochiuri

In Mancaruri de legume la 4 Mar 2019

Se pune uleiul la incins si se calesc in el, ceapa, usturoiul si morcovul, tocate marunt. Cand toate sunt bine patrunse, se adauga pasta de rosii si se amesteca, apoi se lasa 6-8 minute pe foc pana se formeaza un sos. Se adauga spanacul direct congelat si se completeaza cu apa fierbinte cat...

Zucchini in crusta de pesmet cu parmezan

In Mancaruri de legume la 19 Ian 2019

Spalam bine zucchiniul si il feliem rondele de aproximativ 7-8 mm. Asezam rondelele de zucchini pe un platou si presaram sare peste ele. Le lasam asa 10 minute, sa elimine din lichid, apoi le tamponam cu servetele absorbante. Amestecam ouale cu un praf de sare si dulceata de ardei iuti,...

Dovlecei si vinete pane, cu mozzarella si sos de usturoi

In Mancaruri de legume la 12 Aug 2018

Se spala bine vanata si dovlecelul, se sterg cu prosoape absorbante si se taie in rondele de 5-6 mm grosime. Se asaza pe o suprafata plana si se presara cu sare. Se lasa 3-5 minute pana se formeaza bule de apa deasupra lor, se sterg cu prosoape absorbante si se intorc pe partea cealalta. Se...

Cartofi la cuptor, cu cascaval afumat si verdeata

In Mancaruri de legume la 9 Dec 2017

Se curata cartofii, se spala si se sterg cu prosoape de hartie absorbanta. Se taie in felii groase si colturoase. Se unge tava cu untul moale amestecat cu ulei si se asaza cartofii pe toata suprafata ei. Se presara sare peste ei si piper alb macinat. Se asaza printre cartofi si...

Afisate 1 - 6 din 6 retete    
Horosmopul tau de astazi:

Varsator

Dacă te simți uneori pierdut, nu te îngrijora, nu te poți rătăci: toate drumurile duc la frigider.

 
 
 

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]