Adi

4

Bucataras
grozav

Pitesti

Bucataras din 28.04.2014

RETETE130
PRIETENI177
Retete / Pizza

Turte la tigaie din aluat simplu cu bicarbonat

In Piine la 11 Apr 2020

Se cerne faina intr-un vas si se amesteca cu sarea. Se face o adancitura la mijlocul ei, ca si in cazul in care se foloseste drojdie. Iaurtul se amesteca cu bicarbonatul de sodiu si se toarna in adancitura din faina. Se lasa sa se activeze bicarbonatul, apoi se amesteca cu faina din vas....

Paine cu cartofi in forma de guguluf

In Piine la 22 Dec 2017

Mai intai se curata cartofii, se spala, se taie in cuburi si se pun la fiert in apa cu sare. Se lasa sa fiarba ca pentru piure, apoi se paseaza bine si se lasa sa se raceasca putin, atat cat sa suporte degetul, temperatura lor. La mijlocul lor, punem drojdia cu zaharul si le amestecam cu...

Paine cu masline si mozzarella

In Piine la 1 Oct 2017

Se cerne faina intr-un vas si se face o adancitura la mijlocul ei unde se pun drojdia si zaharul. Se adauga putina apa calduta peste drojdie si zahar si se amesteca pana acestea se lichefiaza, apoi se acopera vasul si se lasa 8-10 minute, sa se activeze drojdia. Apoi se adaugă, treptat,...

Pizza de casa cu de toate

In Pizza la 29 Ian 2017

Trebuie să vă spun de la inceput ca, atat aluatul, cat si toppingul au fost pentru doua tavi mari de pizza, de 30/40 cm. Pentru aluat, amestecam oul cu un praf de sare, smantana si uleiul. Cernem faina intr-un vas, facem o adancitura la mijoc si punem acolo drojdia impreuna cu zaharul....

Turte la tigaie

In Piine la 5 Noi 2016

Se cerne faina intr-un vas Se amesteca drojdia uscata cu zaharul si se adauga peste faina. se amesteca din nou, totul. Se incalzeste laptele. Se face o adancitura la mijocul fainii si se toarna treptat laptele cald, alternativ cu uleiul, amestecandu-se cu faina de pe margini. Se...

Paine de casa si doi ani de bucataras

In Piine la 28 Apr 2016

Mai intai se cerne faina intr-un vas adanc si se face o adancitura la mijloc. Se prepara maiaua. Se freaca drojdia cu zaharul pana se lichefiaza, se adauga putina apa calda si putina faina si se omogenizeaza amestecul. Se lasa maiaua la crescut pana isi dubleaza volumul, apoi se...

Pizza cu blat de paine toast

In Pizza la 4 Oct 2014

Se feliaza salamul, sunca presata si carnatii. Ciupercile se scurg si se mai maruntesc putin. Cascavalul se da prin razatoarea mare. Rosia se feliaza si ea. Intr-o tava(33/43 cm) se aseaza feliile de paine, astfel incat sa fie acoperita toata suprafata, se mai taie din felii daca este...

Afisate 1 - 7 din 7 retete    
Horosmopul tau de astazi:

Varsator

Dacă te simți uneori pierdut, nu te îngrijora, nu te poți rătăci: toate drumurile duc la frigider.

 
 
 

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]