Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 19.02.2013
În primul rând ne ocupăm de sfecla roșie. Se poate folosi atât sfeclă fiartă, cât și coaptă. Aș recomanda coacerea sfeclei întrucât va avea o aromă mai puternică. Așadar purcedem la copt. Pregătim o tavă, preîncălzim cuptorul la 220 grade și...
publicat la 10.10.2014
publicat la 29.01.2014
publicat la 24.02.2013
In cont 1
Tava de copt originala pentru prajituri si pizza
Rola de folie pentru prajituri
Unghiera BISALUO
Lumanare parfumata
Cantar digital pentru bucatarie
Perie de pantofi
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 6
ieri la 14:48
de bucatarasa 1
ieri la 10:38
de Stella29 1
pe 16.05 la 23:00
de Retete_gustoase 1
pe 16.05 la 17:07
pe 16.05 la 13:49
de gaby_duceag 8
6 comentarii
de Constelatialeu 9
4 comentarii
de Rocsi 9
3 comentarii
de vasimur 4
2 comentarii
9 voturi
7 voturi
6 voturi
5 voturi
Sidy
vasimur
Rocsi
raluca95 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
AlexJ 1
onuta 1
Rocsi 9
1566 puncte
gaby_duceag 8
1400 puncte
Caty 2
1238 puncte
vasimur 4
1157 puncte
Constelatialeu 9
1136 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Salată de pui cu sfelcă roșie
În primul rând ne ocupăm de sfecla roșie. Se poate folosi atât sfeclă fiartă, cât și coaptă. Aș recomanda coacerea sfeclei întrucât va avea o aromă mai puternică. Așadar purcedem la copt. Pregătim o tavă, preîncălzim cuptorul la 220 grade și...