Afla mai multe despre ... cordon bleu!

Postat de Adinuta in Bucataras eFeminin pe 8 Noi 2011 | 4868 vizualizari

Comentarii (5)

08.11.2011, 11:51

documentat si interesant multe nestiute de mine

08.11.2011, 21:47

ce-mi place acest fel de mancare!!!

Lau

Lau
08.11.2011, 22:03

10.11.2011, 20:48

recunosc,nu stiam ca rulourile se fierb dupa ce se prajesc

13.11.2011, 19:06

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola