Borsul – ingredientul nelipsit al ciorbelor desavarsite

Postat de iSyc in Bucataras in oras pe 9 Apr 2015, 00:00

Articol pe placul a 13 bucatarasi
comenteaza
Borsul – ingredientul nelipsit al ciorbelor desavarsite

Pentru noi, romanii, masa de pranz parca nu este completa daca ciorba lipseste din meniu.Bogatia legumelor, ingredientele de buna calitate precum smantana sau carnea si verdeturile aromate transforma acest preparat in favoritul romanilor pentru masa de pranz, potrivit in orice anotimp.

Insa doar un singur ingredient poate transforma supa, asa cum se consuma ea in majoritatea tarilor europene, in gustoasa ciorba romaneasca, iar acesta este borsul. Adaugand bors oricarei ciorbe, aceasta va capata gustul acru si fin, atat de apreciat in tara noastra.

Pentru ca timpul si ritmul actual de viata nu ne mai permit prepararea borsului in casa, borsul pudra, vandut de un brand de calitate, este solutia ideala pentru orice bucatarie. Adaugand ciorbei borsul deshidratat, aceasta nu se va dilua, iar rezultatul va fi o ciorba mai bogata, mai gustoasa si mai aromata.

Ingredientele folosite pentru realizarea borsului pudra sunt uscate natural, uscarea fiind una dintre cele mai vechi metode folosite pentru pastrarea alimentelor. Gustul sau acrisor este conferit de ingredientele principale pe care le contine, obtinute prin fermentatie naturala. Procesele de productie ale borsului pudra sunt dintre cele mai bune si asigura o inalta siguranta a alimentului, pe intreaga durata de pastrare indicata pe ambalaj si, in plus, este foarte usor de depozitat si utilizat.

Un singur plic de bors pudra asigura prepararea unui numar mare de portii, de aceea, borsul pudra este mai economic si mai eficient. Folosind borsul pudra se obtine acelasi rezultat bun si acelasi gust acrisor si racoritor al ciorbei facute in casa, de fiecare data, in fiecare farfurie.

Comentarii (4)

VI

VI
11.04.2015, 20:29

25.04.2015, 18:15

eu folosesc des

24.01.2016, 18:42

Si eu folosesc des bors

Adauga comentariu
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

 merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Alivenci moldovenesti
  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

  • 09

    V

  • 10

    S

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!