Cum să alegi vesela pentru noua ta casă de la echipamente Stylehoreca ?

Postat de Bucataras in Ustensile de bucatarie pe 28 Mar 2022, 12:44

Articol pe placul a 7 bucatarasi
comenteaza

Cel mai dificil proces atunci când te muți la casă nouă, dacă nu ai absolut, nimic, fără îndoială îl reprezintă cumpărăturile pentru produse și accesorii de bucătărie. De exemplu, cum să alegi veselă și alte obiecte pe care le ai în bucătărie? Știm cu toții că în bucătărie avem nevoie de o mulțime de obiecte, de la farfurii și tacâmuri pentru masă, până la oale, tigăi și ustensile utile în procesul de gătit. În acest proces, viitoarele gospodine se confruntă cu sentimente indecizie, dar și cu entuziasm atunci când aleg articole perfecte pentru noile lor case. Camera căreia viitoarea gospodină îi acordă cea mai mare atenție este bucătăria. În special cele care sunt pasionate de gătit manifestă o sensibilitate extremă în acest sens. Întrucât există atât de multe modele și mărci de produse de tip veselă și accesorii de bucătărie pe piață, este firesc să fim confuze. În acest articol, vom încerca să găsim răspunsuri la întrebările care provoacă confuzie. Credem că dacă faci cumpărături acordând atenție următoarelor articole, vei avea cele mai frumoase articole de veselă.

 

Cum să alegi vesela pentru noua ta casă?

 

Seturile de veselă sunt, în general, împărțite în 2, ca seturi de veselă pentru 6 persoane și veselă pentru 12 persoane. Setul de cină preferat pentru casele ce au mereu un număr mare de oaspeți este, în general, cel cu veselă de 12 persoane, adică foarte multe farfurii și tacâmuri. Poți găsi astfel de piese, pentru a forma frumoase seturi de veselă la echipamente Stylehoreca.

 

Cu siguranță ar trebui să îți cumperi veselă pentru nouă ta casă și bucătărie gândindu-te că ai nevoie de 2 seturi. Primul este pentru oaspeții tăi importanți, iar al doilea este pentru uzul tău zilnic. Cu siguranță ar trebui să îți cumperi setul de tacâmuri în conformitate cu conținutul setului de farfurii pe care l-ai cumpărat. Prin urmare, îți va fi mai ușor dacă îți alegi mai întâi vesela.

 

Ar trebui să alegi seturile care se potrivesc cel mai bine nevoilor tale. De exemplu, unele seturi de veselă pentru o casă nouă nu au inclus și serviciul de ceai. Pentru a evita astfel de deficiențe, ar trebui neapărat să te uiți la conținutul pe care îl are setul. Poți achiziționa un set de cești de ceai separat.

 

Caracteristica care determină conținutul setului de masă este de obicei modelul setului de veselă. În plus, atunci când alegi un model, ar trebui să iei în considerare piesele pe care vrei să le ai în vesela ta. Dacă alegi vesela de masă separat de cea de ceai, poți încerca să păstrezi o linie asemănătoare.

 

Când cumperi veselă, mai ales veselă de lux, ar trebui să fii atentă dacă există un certificat de garanție. În acest fel, vei putea preîntâmpina situațiile nedorite în cazul unor defecte. Certificatul de garanție este extrem de important pentru a solicita piesa deteriorată, fără a trebui să înlocuiești întreg setul.

 

Dacă vrei să-ți folosești vesela de masă și bucătărie mulți ani, ar trebui să alegi modele mai clasice care să nu se demodeze. De asemenea, armonia pieselor pe care le alegi este extrem de importantă pentru a nu strica elegantă mesei. De exemplu, dacă ai ales veselă roz, alegerea celorlalte piese ar trebui să fie făcută în aceleași tonuri pentru a-ți permite să obții armonia dorită. Dacă vrei însă să faci diferența pe masă ta, poți alege veselă pătrată în loc de veselă rotundă, mai clasică dealtfel. Există numeroase modele de veselă pe piață. Prin urmare, trebuie mai întâi să decizi dacă veselă ta va fi clasică sau modernă.

 

Când spunem veselă, primul lucru care ne vine în minte este veselă din porțelan. Această mentalitate este destul de naturală deoarece seturile vase de masă din porțelan sunt atât elegante, cât și de calitate superioară. Când cumperi veselă din porțelan, ar trebui să verifici dacă porțelanul a fost copt la 1200 de grade. În caz contrar, piesele veselei tale nu vor fi de lungă durată și vor există decolorări într-un timp mai lung sau mai scurt.

 

Brandul este, de asemenea, foarte important atunci când cumperi veselă. Dacă ești în căutarea de veselă economică, trebuie neapărat să urmărești perioadele în care magazinele specializate în astfel de produse oferă discounturi. Dacă ești în căutarea de veselă din porțelan de calitate superioară, atunci alege mărcile de veselă pe care ți le recomandă specialiștii în aranjatul mesei. Poți urmări site-urile și blogurile de specialitate, autohtone sau internaționale pentru a afla care sunt cele mai bune mărci pentru vasele de porțelan.

 

Importanța vaselor de porțelan

 

În această parte a articolului nostru,  îți vom oferi câteva informații importante pentru a ști ce să alegi dacă încă nu ești decisă între seturi de masă din ceramică și seturi de masă din porțelan. Sfatul nostru pentru tine ar fi să ștergi acest semn de întrebare din minte și să te uiți la vesela din porțelan. Îți vom explică importanța porțelanului cu câteva argumente foarte solide:

 

-Porțelanul este mai durabil, cât și mai sănătos.

-Are permeabilitate la apă datorită materialelor din conținutul sau ceramic. Deși această caracteristică nu provoacă probleme la prima utilizare, la vasele ceramice vor există fisuri pe plăci și decolorarea apare în viitor. S-a dovedit că aceste fisuri afectează negativ sănătatea.

-Structura porțelanului este mai dură. În acest fel, există asigurarea că mâncarea ta rămâne fierbinte mai mult timp.

-Nu păstrează gustul și mirosul.

-Vesela de porțelan este foarte ușor de curățat.

 

Din aceste motive și din alte motive, îți recomandăm cu căldură vesela din porțelan. Poți echipa bucătăria ta cu astfel de vase și, cu siguranță, vei da lovitura!

 

Comentarii (2)

28.03.2022, 19:18

Ce lucruri frumoase au!

04.04.2022, 11:24

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Limonada a la Cleme - reteta racoritoare si plina de vitamine

pe 02.05 la 20:10

Carrot cake reteta de tort de morcovi cu crema de branza

pe 02.05 la 14:02

Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă

pe 02.05 la 11:25

Tiramisu la pahar cu cozonac - Rețeta unui desert ușor și delicios

pe 02.05 la 10:57

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola