Cum se curata o rodie

Postat de -Miti- in Tehnici pe 28 Ian 2012, 21:15

Articol pe placul a 11 bucatarasi
comenteaza

Am avut o data 60 de kg de rodii:)) pacat ca pe vremea aceea nu a dat peste mine asa de tare experimentarea:)

Metoda aceasta imi este cunoscuta:

http://www.youtube.com/watch?v=htDwG3T04LI&feature=related

Iar peste aceasta metoda tocmai am dat:

http://www.youtube.com/watch?v=-qfQ3_N7S6Y&feature=related

Am incercat sa fac un orez cu "bijuterii" (jewelled rice) si am folosit seminte de rodie,rezultatul a fost spectacular.

 

Comentarii (14)

29.01.2012, 12:26

foarte tare ,am sa fac si eu la fel de acum in colo ,eu despre rodi ce am mai citit si mi s-a parut interesant a fost ca acum multi ani femeile le mancau ,si cica le ajutau pentru a nu ramane gravide ,ca un fel de anticonceptional ,si de altfel sunt bune pentru colesterol il scade

30.01.2012, 07:40

Interesante metodă şi în mod clar cu mai puţină mizerie în bucătărie.

01.02.2012, 07:50

bd Interesante toate filmuletele. Noua ne plac rodiile foarte mult :- Eu le tai in doua pe orizontala si apoi le lovesc cu lingura ca in primul film....In al doilea film, cred ca pierzi mult din sucul lasat....
Bravo Miti...mai vrem filme si cu altceva

Adauga comentariu
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

ieri la 20:21

Mancare de ciuperci pleurotus cu praz

Mancare de...

ieri la 19:29

Covrigi sarbesti

de stefy_a 3

Covrigi sarbesti

ieri la 18:25

TarteTatin - Tarta rasturnata cu mere

TarteTatin -...

ieri la 14:55