Un blog cu retete nationale si internationale cu explicare detaliata prin fotografii
Costite cu cartofi aromati la cuptor
Data:26.05.2011O cina mai rapida si mai simpla nici ca se poate, si stiti ca nu are cum sa fie altfel decat... articol complet
Scones
Data:23.05.2011Scones sunt niste painici rapide, englezesti, dar de origine scotiana, foarte populare in Anglia,... articol complet
Painici cu nuci si ierburi aromatice
Data:21.05.2011Aceste painici sunt crocante la exterior si pufoase in interior, parfumate de ierburile aromatice... articol complet
Oatmeal chocolate cookies
Data:18.05.2011Am in gand de multa vreme aceste super fursecuri din fulgi de ovaz cu ciocolata amaruie, insa... articol complet
Bagels
Data:15.05.2011Putem intalni acest tip de painici in toate tarile in care exista o comunitate evreiasca. S-au... articol complet
Tagliatelle (homemade)
Data:14.05.2011Numele acestor paste vine din verbul “tagliare” adica “a taia” si este specific nordului... articol complet
Salata de orez rosu cu fenicul, creveti si busuioc
Data:14.05.2011Orezul rosu sau mai bine zis "le riz rouge de Camargue", este un orez integral, produs in... articol complet
Roast beef gatit in Marsala,umplut cu sparanghel,caju si parmezan pentru provocarea lunii Mai,"Dulce Romanie"
Data:13.05.2011Cu aceasta reteta particip la provocarea lunii Mai, "Dulce Romanie", la care m-a invitat Alina,... articol complet
Pizza cu ciuperci
Data:09.05.2011Una din cele mai bune pizze mancate vreodata,o spun cu mana pe inima! Eu nu am mancat ciuperci... articol complet
Penne all'arrabbiata
Data:07.05.2011Pastele all'arrabiata sunt un specific al bucatariei romane, reinventat in primii ani al... articol complet
Dulceata de capsune
Data:05.05.2011Inainte de a incepe povestea dulcetii, vreau sa spun o treaba. Pasionata fiind de gramatica si cu... articol complet
Linte cu carnaciori de la mama:)
Data:05.05.2011Din seria de mancaruri usor de facut si delicioase, vine astazi mancarea de linte cu carnaciori... articol complet
No-knead bread / Paine neframantata
Data:01.05.2011Am dat din greseala peste un video realizat de New York Times, in care un brutar sustinea ca are... articol complet
Pollo alla diavola
Data:27.04.2011Pollo alla diavola, o reteta cu origini incerte, si cu un nume destul de ciudat, datorat probabil... articol complet
Chec aperitiv cu dovlecei prosciutto si parmezan
Data:16.04.2011Aceasta este o reteta din seria : “Ce bine-mi mai era cand nu eram la dieta”. : ) Aveam un... articol complet
Pizza Margherita
Data:12.04.2011In iunie 1889, pentru a onora Regina Italiei, Margherita di Savoia si regele Umberto I, pizzarul... articol complet
Crumble de mere si capsune
Data:09.04.2011De cateva dimineti ma trezesc cu gandul la gatit chestii frumoase. : ) Ca sa nu mai spun ca aveam... articol complet
Apple Pie
Data:07.04.2011Nu mai facusem de mult timp apple pie, si nu stiu cum, dar aseara mi-a venit un chef teribil. Am... articol complet
Pan brioche
Data:06.04.2011Acest pan brioche a devenit preferatul meu de la prima degustare. Atat de pufos, parfumat de... articol complet
Tort Tiramisù cu capsuni
Data:03.04.2011Si ca sa o tin lunga, postez si episodul nr 3 din seria StrawberryMania ! Ador capsunile, si de... articol complet