Blogosfera culinara

Delicatesa culinara

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Retete prezentate pe intelesul tuturor

Minitorturi cu ciocolată și cafea

Data:17.01.2018

După ce blatul s-a răcit complet, se decupează cercuri de blat, ce trebuie montate în inele... articol complet

Tort înghețat de ciocolată și cappuccino

Data:29.12.2017

Untul pentru blat se topește pe foc, apoi se amestecă cu pudra de cacao. Se ia vasul de pe foc... articol complet

Tort Sacher

Data:20.12.2017

Se separă albușurile de gălbenușuri. Albușurile se bat spumă tare. Untul la temperatura... articol complet

Panettone I

Data:15.12.2017

Stafidele se pun la înmuiat cu romul și 2 linguri de apă fierbinte și se lasă peste noapte.... articol complet

Păstrăv somonat la grill

Data:07.12.2017

Păstrăvul somonat, curățat de solzi și intestine, se usucă bine cu servețele absorbante.... articol complet

Caras înăbușit cu roșii și lămâie

Data:30.11.2017

Usturoiul se pisează cu puțină sare. Într-o tigaie se încing 2 linguri de ulei și se... articol complet

Sardine cu cimbru la grătar

Data:21.11.2017

Usturoiul se pisează cu sare, iar peste el se adaugă cimbru uscat, piperul și uleiul de... articol complet

Rulouri cu cremă de brânză și ardei copt

Data:07.11.2017

Busuiocul se taie mărunt și se adaugă peste crema de brânză. Măslinele se taie rondele și... articol complet

Pui copt cu cartofi

Data:31.10.2017

Usturoiul se pisează cu sare și se amestecă bine cu uleiul de măsline, piperul și jumătate... articol complet

Penne quatro formaggi

Data:24.10.2017

Laptele se pune pe foc, iar când începe să fiarbă se adaugă smântâna și brânzeturile... articol complet

Prăjitură Krantz

Data:17.10.2017

Fiecare din foi se taie în două. Peste prima foaie se adaugă 1/4 din cremă, se întinde... articol complet

Prăjitură cu prune

Data:19.07.2017

Făina se amestecă cu un plic de zahăr vanilat, sarea, praful de copt, coaja rasă de lămâie... articol complet

Somon cu sos de mărar și ceapă verde

Data:04.07.2017

Somonul întreg se taie rondele. Se presară cu sare și se lasă să stea 20 de minute, apoi se... articol complet

Pizza orientală cu carne de vită

Data:28.06.2017

Carnea de vită fiartă se taie cubulețe. Blatul de pizza se întinde uniform într-o tavă... articol complet

Dulceață de coacăze

Data:26.06.2017

Peste coacăzele bine spălate și curățate de frunze, se adaugă zahărul, apa rece, zahărul... articol complet

Coșulețe cu legume

Data:22.06.2017

Făina, ouăle și untul rece se frământă bine cu mâna sau cu malaxorul, până se obține un... articol complet

Ruladă de bezea cu zmeură

Data:20.06.2017

Albușurile se bat foarte bine cu mixerul până se obține o spumă. Se adaugă zahărul și... articol complet

Tort Deliciu

Data:11.04.2017

Pe un platou se pune o foaie de bezea cu nucă. Se unge uniform cu 1/3 din crema fiartă... articol complet

Pulpă de miel cu rozmarin și usturoi

Data:10.04.2017

Se pregătește untul aromatizat cu rozmarin, cimbru, sare și piper. Ceapa roșie se taie în... articol complet

Tarte de ciocolată cu arahide

Data:21.03.2017

După ce bazele de tartă s-au răcit, se toarnă în interior un strat de caramel cu banană.... articol complet

Blogosfera culinara
Blogosfera culinara

Intra in catalogul
blogosferei culinare

421 bloguri inscrise

Fii si tu sustinator al blogosferei culinare
Copiaza codul de mai jos:

Blogosfera culinara
Blogosfera culinara

Intra in catalogul
blogosferei culinare

421 bloguri inscrise

Fii si tu sustinator al blogosferei culinare
Copiaza codul de mai jos:

Mai multe dimensiuni 

De pe bloguri adunate

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]