Sylvia este alaturi de bucataras parca de o viata. A crescut impreuna cu comunitatea noastra frumoasa si si-a cultivat calitatile culinare in Franta, astfel ca acum poate sa le impartaseasca tuturor. O face cu placere si cu mult drag pentru toti prietenii bucataras.ro. Ii puteti cere aici sfatul pentru cum sa aranjati o farfurie, pentru un meniu deosebit sau pentru orice reteta doriti sa o preparati!
Multumesc, Sylvia !urmarind explicatiile tale cred ca am vazut unde nu am fost ''rabdatoare''!am adaugat si un ou in plus,in virtutea inertiei!
Teo , cel mai simplu este sa bati ouale unul cate unul inainte de a le adauga, asa se incorporeaza mai usor si poti sa divizi, nu esti obligata sa adugi un ou intreg o data. Si inca un secret , cand ai terminat aluatul ridica o cantitate mica cu spatula, daca curge f incet si face un V pe spatula este gata. Te imbratisez cu drag si spor la bucatarit tu esti o gospodina minunata !
Multumesc inca odata,esti ca un dascal care raspunde metodic la fiecare intrebare;tu stii sa acorzi atentie tuturor si sa-l faci pe fiecare sa se simta important !