Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 24.01.2014
untul se topeste intr-un vas pe foc mic, apoi se toarna o cescuta de apa si se lasa sa fiarba aproximativ 5 minute; se adauga cacaua, nuca (prajita, in prealabil, intr-o tava cu putin ulei) si laptele praf, amestecand foarte bine;...
mai multe
publicat la 24.01.2014
Voturi:116
Voturi:217
Voturi:69
Set de 2 recipiente pentru cereale
Rola de folie pentru prajituri
Lumanare parfumata
Set de 250 forme pentru briose
Set de 2 role de acetat pentru patiserie
Taietor de pizza
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 6
ieri la 11:57
de laura_n 7
ieri la 11:04
ieri la 10:44
de Constelatialeu 9
pe 04.05 la 20:15
pe 02.05 la 20:10
8 comentarii
6 comentarii
4 comentarii
3 comentarii
7 voturi
6 voturi
5 voturi
vasimur
trifadalia
_Alina_ 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
madab 1
tarasmariana 1
roxana78 1
madalina93 1
anca_frunza 1
Constelatialeu 9
2483 puncte
bucatarasa 1
1400 puncte
gaby_duceag 8
1172 puncte
Retete_gustoase 1
1150 puncte
oanapl 7
1000 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Ciocolata De Casa
untul se topeste intr-un vas pe foc mic, apoi se toarna o cescuta de apa si se lasa sa fiarba aproximativ 5 minute; se adauga cacaua, nuca (prajita, in prealabil, intr-o tava cu putin ulei) si laptele praf, amestecand foarte bine;...