Aperitive

de Oana in Aperitive / Garnituri, 2 Mai 2009 | 310340 vizualizari

 

Iata cateva platoturi tocmai bune pentru mese festive! Le-am adunat aici pe toate, sa va inspirati :))

 

INGREDIENTE

Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitive:

1. Platou cu rulada de cascaval, rulouri cu sunca de praga cu salata de cruditati, ardei umpluti cu crema de branza, acordeoane de rosii umplute cu salata de vinete.

2. Platou taranesc, pentru masa de Anul Nou: toba, lebar, caltabos(toate facute in casa), telemea de vaca, rosii cherry, masline verzi si negre, sorici, sunculita taraneasca, ceapa de apa, castraveti si sunca de praga.

3 si 4. Doua platouri pentru masa de Craciun, tot cu “chestii” traditionale de porc, rulada de cascaval si masline.

5. Frigarui cu telemea de vaca/rosii cherry/masline si altele cu cascaval/pepene galben/strugure/rosii cherry, toate infipte intr-un pepene galben.

6. Platou cu salata de ton pe frunza de salata verde si rulouri cu sunca de praga cu salata de cruditati.

7. Platou taranesc cu branza telemea, rosii, kaizer, masline si rosii.

8. Platou cu rulouri de cascaval umplute cu salata de telina si mar, dobos cu sunca si cascaval si salata de cruditati cu pui pe felie de mar

9. Turnulete taranesti, cu ceapa rosie, kaizer, branza si rosie.

10. Platou cu rulouri de sunca cu salata de cruditati, ardei umpluti cu pasta de branza si chiftelute.

11. Soricei, oua umplute cu pasta de pateu, galbenus si mustar.

12. Platou cu tartine cu crema de branza si somon afumat

13. Terina cu ficat si sos de afine

14. Masa de Craciun aranjata

15. Tartine cu salata de pui si ardei copt

16. Stelute cu pasta de branza si somon afumat si 17. alaturi de salata de pui cu ciuperci, salata de pui cu porumb si salata de cruditati

18. Tartine cu pasta de ton si masline

19. Terina cu spanac

20. Arici tepos, frigarui cu branza, cascaval, struguri, rosii cherry si castravete, floricele de praz

21. Triunghiuri cu spanac umplute cu branza

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Aperitive 9525
retete culinare - Aperitive 9526
retete culinare - Aperitive 9527
retete culinare - Aperitive 9528
retete culinare - Aperitive 9529
retete culinare - Aperitive 9530
retete culinare - Aperitive 9531
retete culinare - Aperitive 9532
retete culinare - Aperitive 9533
retete culinare - Aperitive 9534
retete culinare - Aperitive 9535
retete culinare - Aperitive 9536
retete culinare - Aperitive 9537
retete culinare - Aperitive 9538
retete culinare - Aperitive 73822
retete culinare - Aperitive 73823
retete culinare - Aperitive 73824
retete culinare - Aperitive 73825
retete culinare - Aperitive 73826
retete culinare - Aperitive 73827
retete culinare - Aperitive 182248

COMENTARII (100)

claudiaO 1

29.11.2013, 19:29

foarte frumoase toate! felicitari!

Pushaa 1

14.01.2014, 13:18

CookieMonster 1

30.05.2014, 10:13

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE: