Triunghiuri cu spanac umplute cu branza

de Oana in Aperitive / Garnituri, 14 Oct 2012 | 9469 vizualizari

 

Combinatie pe care eu o ador, spanac si branza, un aperitiv senzational! Am vazut ceva asemanator la Sara_Miki, super reteta!

 

INGREDIENTE

  • Blat:
  • 6 oua
  • 6 linguri cu ulei
  • 6 linguri cu spanac maruntit
  • 3 linguri smantana
  • 6 linguri faina
  • 1 plic praf de copt (optional)
  • sare
  • Umplutura:
  • 250 g branza de vaci
  • o cutie crema de branza cu verdeata 
  • 3 linguri smantana
  • o ceapa mica de apa
  • o legatura de marar
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Triunghiuri cu spanac umplute cu branza:

Pentru blat, se separa ouale. Galbenusurile se mixeaz cu uleiul si un praf de sare. Se adauga spanacul si smantana. Am folosit spanac maruntit congelat, am scos pe o farfurie 12 "pastile" si le-am lasat sa se dezghete. Se amesteca faina cu praful de copt si se adauga in compozitie. Albusurile se bat spuma si se amesteca usor in aluat. In tava de la aragaz se aseaza o foaie de copt si se rastoarna compozitia de spanac. Se niveleaza cu lingura si se coace la foc mediu pana se rumeneste usor. Se scoate tava si se lasa la racit.


Pentru umplutura, se amesteca branza de vaci cu smantana. Se toaca ceapa marunt de tot, mararul la fel si se amesteca cu branza. Se potriveste de sare. Se imparte compozitia in doua.


Blatul de spanac se taie in 3 bucti egale. Pe un platou deptunghiular se asaza o foaie de spanac, deasupra se pune jumatate din cantitatea de branza, se niveleaza cu o spatula. Se adauga a doua foaie de spanac, restul de branza si deasupra ultima foaie. Se acopera cu folie de aluminiu si se pune la frigider cateva ore. Se taie apoi dupa plac.

 

TIPS-URI

1

 Va recomand sa incercaticu crema de branza si verdeata Delaco :)

Daca ti-a placut reteta noastra "Triunghiuri cu spanac umplute cu branza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (18)

getix 1

10.05.2013, 16:47

arata extraordinar

Oana 1

02.08.2014, 19:10

Am facut iar triunghiurile si am folosit branza ceva fin cu verdeata Delaco, o bunatate au iesit! Tocmai potrivite pe caldura asta, le mananci reci, din frigider!

babi5 1

06.10.2014, 14:09

F

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tiramisu Milkshake
  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Ciuperci umplute