Langosi cu cartofi si cascaval

de bahna_violeta in Aperitive / Garnituri, 21 Sep 2012 | 12008 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 g faina
  • 1 plic de drojdie uscata
  • sare
  • 2 cartofi
  • 100 g cascaval
  • 1ou
  • 1 lg smantana
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Langosi cu cartofi si cascaval:

Pentru aluat:punem faina intr-un vas lasand mai multa faina pe margini si mai putina in centru , punem oul batut bine, punem drojdia inmuiata in apa calduta peste si amestecam bine ,punem sarea mai punem faina daca trebuie,framantam bine aluatul,il lasam la dospit 2-3 ore dupa preferinte,dupa timpul de care dispuneti.


Pentru umplutura:fierbem cartofii curatati de coaja si taiati in 4 .Dupa ce au fiert facem un pireu cu sare si o lg de smantana la sfarsit punem si 100 g de cascaval ras.


Facem niste turtite pe care le umplem cu pireul de cartofi pentru ca sa nu curga compozitia udam marginile turtitei ca sa se lipeasca bine.Facem asa pana nu mai aveam aluat. LE PRAJIM IN ULEIUL INCINS, apoi le punem pe un prosop absorbant.


Eu le-am servit alaturi de sana...langosi calzi cu sana hmmm :d.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Langosi cu cartofi si cascaval" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (22)

bahna_violeta 1

07.10.2012, 21:33

ms rocsi_1612:*

babi5 1

04.10.2013, 08:23

feliciacristea46 1

24.10.2013, 21:25

ce bunatate !

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Langosi unguresti