publicat la 19.05.2019
publicat la 19.05.2019
publicat la 06.12.2018
O zi prielnică pentru experimente incredibile. De la încercarea de a curăţa un cartof enorm cu o mufă USB până la aceea de a fierbe o pulpă de vacă întreagă în ibricul de cafea, un întreg univers extrem îţi va ocupa ore întregi.
Bucataras.ro
[email protected]
Carnati condimentati
Se toaca carnea sau o cumparam deja tocata, se pune intr-un castron se condimentează cu usturoi, boia, cimbru, sare si piper, cine doreste putin ardei iute, daca vreti picanti. Nu condimentam din prima cu o anumita cantitate, pe parcurs ce amestecam compozitia, potrivim de gust. Putina apa...
Musaca de dovlecei
Taiem felii dovleceii si presaram sare, ii lasam deoparte sa se scurga surplusul de apa. Ne ocupam de carne, care este deja tocata, curatam cepele, ardeiul, le tragem la tigaie, punem si putina apa sa se inabuse, nu sa facem prajeala. Adaugam carnea peste legume, amestecam sa nu se formeze...