Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucuresti
Bucataras din 14.07.2009
Se curata legumele de coaja si se dau pe razatoarea mare. Se potrivesc de sare si ulei. Se poate servi ca atare sau pe post de garnitura.
Se taie fructele cubulete/feliute si se amesteca intr-un castron. Se serveste simpla, fara alcool, frisca sau ciocolata!
Se taie toate legumele si branza si se amesteca. Se adauga si maslinele, oul, uleiul, oregano, piperul si patrunjelul.
Se curata legumele de coaja, se spala si se dau pe razatoarea mare apoi se adauga otetul, uleiul, sarea, piperul si se amesteca bine. Se poate servi ca garnitura sau chiar simpla.
Daca ai constiinta impacata, probabil nu stai foarte bine cu memoria.
Voturi:45
Voturi:11
Voturi:21
Rola de folie pentru prajituri
Set de sticla pentru apa calda si 2 huse
Unghiera BISALUO
Set de 50 insertii pentru friteuza cu aer si pensula cadou
Set de 2 incaltatoare
Perie de pantofi
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 6
la 08:26
de bucatarasa 1
ieri la 10:56
de Constelatialeu 9
pe 18.05 la 22:00
pe 18.05 la 11:19
pe 17.05 la 14:48
de gaby_duceag 8
6 comentarii
de Rocsi 9
3 comentarii
2 comentarii
9 voturi
7 voturi
6 voturi
5 voturi
Rocsi
vasimur
LeBlogPiquant 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
Rocsi 9
1566 puncte
gaby_duceag 8
1400 puncte
Caty 2
1238 puncte
vasimur 4
1157 puncte
Constelatialeu 9
1136 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Salata de toamna
Se curata legumele de coaja si se dau pe razatoarea mare. Se potrivesc de sare si ulei. Se poate servi ca atare sau pe post de garnitura.
Salata de fructe
Se taie fructele cubulete/feliute si se amesteca intr-un castron. Se serveste simpla, fara alcool, frisca sau ciocolata!
Salata "horiatiki"
Se taie toate legumele si branza si se amesteca. Se adauga si maslinele, oul, uleiul, oregano, piperul si patrunjelul.
Salata de cruditati
Se curata legumele de coaja, se spala si se dau pe razatoarea mare apoi se adauga otetul, uleiul, sarea, piperul si se amesteca bine. Se poate servi ca garnitura sau chiar simpla.