luciancj

1

Bucataras
incepator

Cluj-Napoca

Bucataras din 08.05.2011

RETETE4
PRIETENI7
Retete

"Cremes Fals"

In Prajituri la 19 Feb 2012

- Se separa oale, se topeste untul, se preincalzeste cuptorul - Se freaca galbenusurile cu zaharul si cu zaharul vaniliat, se adauga untul topit (sa nu fie fierbinte) si se adauga faina si laptele astfel incat sa nu formeze cocoloase. - Albusurile se bat spuma cu un varf de sare. De la...

Friptura de vita cu piure din cartofi copti la cuptor

In Vita la 19 Feb 2012

-cartofii alesi cu grija (sa aiba aceiasi marime) se spala (eu i-am spalat cu un burete de vase cu partea abraziva. Ei ce sa fac, am si eu ideile mele?), se infoliaza in staniol (nu-i musai ;)) si se pun in cuptor pe tava la foc mic. Ca si timp este undeva la peste 1 h (stiu, o sa va gandeti daca...

Pui cacciatore cu paste

In Pui la 17 Feb 2012

Marinarea carnii - se unge carnea cu ulei de masline - intr-un bol se adauga putina apa, putin vin, zeama de la o felie-doua lamaie  cimbru, oregano si rozmarin. - se adauga carnea si se pune la rece. - in cazul pulpelor/copanelor sau chiar a pieptului, se pot lasa la marinat...

File de peste la gratar cu orez si ,,sos suprem"

In Peste la 17 Feb 2012

Pregatim marinata pentru fileu de peste: - intai fileul se spala, se curata de eventualele oase, se portioneaza in bucati dupa preferinta, se sareaza si pipereaza dupa gust. - zeama de la o lamaie se stoarce intr-un bol, se adauga mararul si patrunjelul tocat marunt, se freaca putin pentru...

Afisate 1 - 4 din 4 retete    

Postari recente

publicat la 19.02.2012

"Cremes Fals"

publicat la 17.02.2012

Pui cacciatore cu paste

Horosmopul tau de astazi:

Sagetator

Munca iti este apreciata si recompensata cum se cuvine si ai ocazia sa-ti exersezi talentul organizatoric si administrativ

 
 
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]