Adjica picanta (3)

de anisoara in Conserve, 16 Sep 2010 | 25894 vizualizari

COMENTARII (8)

Corinuta 1

16.09.2010, 11:34

Interesanta metoda, n-am mai conservat asa niciodata!

luminita20_2006 1

16.09.2010, 18:04

Anisoara ai facut o bunatate...am si uitat de cand nu am mai mancat asa ceva..... cred ca de ani buni

nadina73 1

16.09.2010, 18:21

avem ce invata de la tine

Bucataras Medi 1

16.09.2010, 20:14

excelent..............

anisoara 1

16.09.2010, 21:52

Corina , metoda este interesanta, so foarte gustoasa. Intreaba pè Luminita - ea iti va confirma Se prepara destul de repede , si poti sa faci acum pentru mancare Numai ca adjica se mananca rece cu carne sau peste

anisoara 1

16.09.2010, 21:53

Luminita , sper ca ai sa faci , si ai sa-ti aduci aminte de gustul cel din trecut.

anisoara 1

16.09.2010, 21:54

Nadina , si Medi va multumesc.

adry88 1

23.05.2011, 11:15

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Ardei pentru iarna