Arpacas Champignon

de danona in Mancaruri de legume, 2 Mai 2011 | 6627 vizualizari

COMENTARII (10)

Cris2711 1

02.05.2011, 20:18

Ramonica 1

02.05.2011, 20:46

Interesanta reteta

mirela0911 1

02.05.2011, 21:37

Cred ca e bun si-mi place si farfuria bine ai venit

LUK 1

02.05.2011, 22:37

buna mancarica

Lau 1

02.05.2011, 22:59

bine ai venit

MotanLaOale 1

03.05.2011, 08:50

danona 1

03.05.2011, 09:38

Multumesc! Multumesc! Eu sunt doar bucuroasa ca pot prepara ceva nou si usor de facut familiei mele. Caut mereu sa folosesc ingrediente sanatoase in toate retetele mele. Stiati ca Arpacasul contine minerale importante: magneziu, fosfor, siliciu si potasiu. Arpacasul are gluten in cantitati foarte mici si este bogat in amidon, fiind foarte nutritiv si energizant, acoperind o mare parte din necesitatile energetice ale organismului. Pentru aceasta este recomandat celor care fac eforturi fizice peste medie....si aici cred ca se inscriu si COPIII MEI cei mega activi

mamaieelena 1

04.05.2011, 14:27

super bun

adry88 1

26.05.2011, 15:59

Rahela Velicu 1

07.06.2021, 16:07

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Ciuperci in sos tomat