Bun venit!LOGIN • CONT NOU
de anomisana in Mancaruri de post, 11 Oct 2011 | 4086 vizualizari
gaby_gabytza 1
bun
Lau 1
Rocsi 1
fasolea frecata e o bunatate,zic eu
LUK 1
sigur e buna
MIUTA 1
Foarte buna
MotanLaOale 1
buna buna
adasev12 1
merge bine cu muraturi
oana_pisicutza16 1
delicioasa
alinutzika 1
ce bunatate
adry88 1
foarte buna
cocineraviajera 1
Super. Pe cat de simpla pe atat de gustoasa.
anomisana 1
Foarte usor de facut, daca esti in pana de idei.
Bya Ralu 1
ce fain arata!
Ralu, te asigur ca este si foarte gustoasa, insa dupa spusele soacrei mele, cel mai mare secret al acestei fasole batute este robotul de bucatarie, cu ajutorul caruia devine fina, fina, asa cum ne place noua.
TRIMITE COMENTARIU
de bucatarasa 1
de Gherca Daniela 5
de RODIMUR 8
de Rocsi 9
de Constelatialeu 9
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
la 20:15
pe 02.05 la 20:10
pe 02.05 la 14:02
de Bucataras 6
pe 02.05 la 11:25
pe 02.05 la 10:57
de oanapl 7
11 comentarii
de Catalina L 8
9 comentarii
8 comentarii
de gaby_duceag 8
7 comentarii
6 comentarii
11 voturi
9 voturi
madi_marin
LadyCrs 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
abetina 1
Bucataria Stefaniei 1
Florentina_Cristina 1
maginean 1
laura_n 7
3385 puncte
Rocsi 9
2610 puncte
Constelatialeu 9
2522 puncte
Catalina L 8
1978 puncte
oanapl 7
1227 puncte
Bucataras.ro [email protected]
de Andra_Constantinescu 6
de mirela0911 8
de Panacris 9
de Patty 2
de Sim0na 5
de Merisor 9
de Cofetarul Vesel 1
Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!