Fondant pentru eclere, amandine

de Constelatialeu in Dulciuri, 31 Dec 2018 | 7032 vizualizari

COMENTARII (11)

madi_marin 1

31.12.2018, 13:18

Suuuper! Am salvat si eu reteta, ca mare bataie de cap imi mai da.... Am si eu o varianta rapida, poate o sa pun si reteta, dar mai intai sa calculez exact gramajele ca am facut mereu la ochi

MotanLaOale 1

31.12.2018, 13:55

mirela0911 1

31.12.2018, 14:41

Bravo Cleme! Eu cu rabdarea nu prea ma inteleg asa ca nici fondant n-oi face! Arata grozav de bine al tau!

Rahela Velicu 1

31.12.2018, 15:37

Merci pentru reteta!

Gherca Daniela 1

31.12.2018, 15:46

CameliaR 1

31.12.2018, 17:18

Felicitari pentru rabdare! Arata foarte bine acest fondant pe care l-ai facut.

Merisor 1

31.12.2018, 18:29

Trebuie să-l încerc și eu, că n-am făcut până acum.
Zici c-ai pus-o pe gard? Sper că nu te-a văzut nimeni

Constelatialeu 1

31.12.2018, 18:33

Merisor, era gardul inalt si n-o vazut-o nimeni...

miki_a 1

31.12.2018, 18:38

Arată super ...de probat!

Rocsi 1

02.01.2019, 19:25

Foarte faina reteta, dar eu sigur as da de gard, cel putin prima data!

Panacris 1

02.01.2019, 20:07

Wowww!

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Amandine