Friptura frageda de proc

de Dana Cristea - pusikmea in Porc, 24 Apr 2010 | 6203 vizualizari

COMENTARII (8)

nadina73 1

24.04.2010, 11:12

trebuie sa fie bun ,asteptam furculitele sa apara

Dana Cristea - pusikmea 1

24.04.2010, 13:30

trebuie, nu am gustat, eu nu prea mananc carne de porc, dar sotulm eu a zis ca a fost buna

Rocsi 1

24.04.2010, 19:41

arata tare bine.dar de ce ai pus bicarbonat?

Dana Cristea - pusikmea 1

24.04.2010, 22:23

rocsi, am pus bicarbonat in compozitia pt marinat pt ca asa se frageseste mai bine

ela 1

24.04.2010, 22:39

vreau si eu

Dana Cristea - pusikmea 1

24.04.2010, 23:20

prinde si tu o bucata

Rocsi 1

25.04.2010, 11:14

a nu stiam...mersi de raspuns

Dana Cristea - pusikmea 1

25.04.2010, 14:00

cu placere rocsi

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Ceafa de porc in sos de portocale la cuptor