Fursecuri fragede de se topesc in gura

de Lily_Musat in Prajituri, 25 Feb 2011 | 41271 vizualizari

 

Sunt fragede, se topesc in gura! Incredibil de bune!!!

 

INGREDIENTE

  • 300g faina,
  • 180g ulei de palmier (unt sau margarina),
  • 70g zahar pudra,
  • 1ou,
  • 1 lingurita cu zahar vanilat,
  • un praf de sare,
  • coaja rasa de la o lamaie,
  • ciocolata amaruie topita.
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri fragede de se topesc in gura:

Untul se amesteca cu zaharul, se adauga oul si treptat faina, zaharul vanilat, sarea si se ompgenizeaza compozitia.Cu compozitia rezultata se umple presa pentru fursecuri, se pune forma pe care o dorim si se spriteaza direct pe tava de copt, neunsa. Este foarte important sa NU ungeti tava cu ulei.Se baga fursecurile la cuptor, pentru 12-15 minute, la temperatura de 175 grade.Dupa ce se racesc, fursecurile se decoreaza cu ciocolata topita.

 

RETETA IN IMAGINI

Fursecuri fragede de se topesc in gura-0
Fursecuri fragede de se topesc in gura-1
Fursecuri fragede de se topesc in gura-2
Fursecuri fragede de se topesc in gura-3
Fursecuri fragede de se topesc in gura-4
Fursecuri fragede de se topesc in gura-5
Fursecuri fragede de se topesc in gura-6
Fursecuri fragede de se topesc in gura-7

COMENTARII (22)

iqphantom 1

02.02.2013, 13:15

foarte aspectoase, promit ca le incerc, buna ideea cu uleiul de palmier. ma gandesc ca se pot spritza si cu cornet si varf de ornat cu stea mare. nu-i asa ?

Bya Ralu 1

02.02.2013, 19:54

super

melisamanciu 1

04.12.2013, 22:44

Am icercat sa le fac si eu cu pistolul dar nu miau iesit cand le puneam pe foaia de copt nu ramaneau forma ramanea ca si cum am imprastiat aluat peste tot poate am facut aluatul prea muale cat de tare trebuie sa fie ca sa iese formele

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Bulz dacic
  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04