Gem de prune

de portiadelumina in Dulceata / Gem, 14 Sep 2013 | 31221 vizualizari

COMENTARII (42)

MotanLaOale 1

14.09.2013, 15:02

bun bun

portiadelumina 1

14.09.2013, 15:04

Bun, Vladimir, bun, că alţii mi-au luat-o înainte.

Bya Ralu 1

14.09.2013, 15:04

bun bun

portiadelumina 1

14.09.2013, 15:06

Bianca, zici aşa cam cu juma de gură nu ai încredere în bucătăritul meu, nu?

mihaelam90 1

14.09.2013, 15:07

Mmmm

nadea68 1

14.09.2013, 15:07

bun gemul de prune!!

simona72 1

14.09.2013, 15:09

Bun gemul!! Chiar ma gandesc sa fac si eu cateva borcanele acum ca tot am vazut la atatia bucatarasi...mi-ati starnit poftele

portiadelumina 1

14.09.2013, 15:10

Mihaela, trebuie să mergi pe încredere, garantez că este bun cred

portiadelumina 1

14.09.2013, 15:10

Aşa-i, Nadea, e bun, dar mai ales e sănătos.

portiadelumina 1

14.09.2013, 15:12

Simona, noi nu concepem iarna fără gem de prune, fără compot de prune. E nemaipomenit de bun cu pâine de casă şi unt în dimineţile de iarnă. Mulţumesc!

laura_n 1

14.09.2013, 15:17

tare bun gemul, dar prea serioasa prezentarea )

portiadelumina 1

14.09.2013, 15:21

Laura, dar m-ai văzut tu vreaodată pe mine hlizindu-mă pe aici ) Pardon[emoticonserios]

Lavinia 1

14.09.2013, 15:22

Minunat gemul ,imi place foarte mult

portiadelumina 1

14.09.2013, 15:24

E sănătos şi gustos, Lavinia. Mulţumesc!

laura_n 1

14.09.2013, 15:30

nuuu, nuuu

Constelatialeu 1

14.09.2013, 15:30

Padre ce sa zic,acum devi Master chef....

Corinuta 1

14.09.2013, 15:35

Ai facut si gem Padre, deja esti bucataras super talentat! Imi place mult cum l-ai laudat in introducere!

COSTEO 1

14.09.2013, 15:38

portiadelumina 1

14.09.2013, 15:39

Cleme, cu ce, cu gem şi cu compot )Mulţumesc!

portiadelumina 1

14.09.2013, 15:42

Corina, când ai venit cu rochia săltată (cea de la avatar zic)) am crezut că a luat foc gemul pe aragaz Acum serios vorbind, cred că e normal ca să facem o scurtă introducere celor pe care le prezentăm, cu atât mai mult că nu ştim cine citeşte, adică şi oameni care poate chiar nu ştiu de beneficiile anumitor ingrediente ori chiar meniuri. Mulţumesc!

portiadelumina 1

14.09.2013, 15:42

Mulţumesc, Costeo!

Aurelia 07_07 1

14.09.2013, 15:58

Gemul de prune imi place si mie

gaby_duceag 1

14.09.2013, 16:02

ahaa, padre! d-asta m-ai laudat la cornuri ca am introducere, cuprins si incheiere,nu?))

gemul meu preferat!

Corinuta 1

14.09.2013, 16:04

Padre sunt total de acord cu ce ai scris in partea a doua!

portiadelumina 1

14.09.2013, 16:05

Ica, cum ziceam şi mai sus, e unul din cele mai sănătoase gemuri.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Limonada a la Cleme - reteta racoritoare si plina de vitamine

pe 02.05 la 20:10

Carrot cake reteta de tort de morcovi cu crema de branza

pe 02.05 la 14:02

Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă

pe 02.05 la 11:25

Tiramisu la pahar cu cozonac - Rețeta unui desert ușor și delicios

pe 02.05 la 10:57

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Gem de prune cu aroma de menta