Guguluf aperitiv din carne tocata

de Sidy in Aperitive / Garnituri, 4 Ian 2011 | 4971 vizualizari

COMENTARII (14)

Ligia Bxl 1

04.01.2011, 14:41

ooo ce ciuperci ai pus acoloooo

mamaieelena 1

04.01.2011, 14:46

super bun

La Ancuta 1

04.01.2011, 14:47

super

aziz 1

04.01.2011, 14:55

superb

tanyapatap 1

04.01.2011, 15:02

Rocsi 1

04.01.2011, 15:02

mmm ce bun

Cris2711 1

04.01.2011, 15:05

MotanLaOale 1

04.01.2011, 15:19

bun bun

lilik 1

04.01.2011, 15:39

adriana_bobu 1

04.01.2011, 15:46

bun si ingenios

Miha 1

04.01.2011, 15:51

silvi0ara 1

04.01.2011, 16:03

RuxyRux 1

04.01.2011, 16:44

Ce idee...frumos!!!

LUK 1

04.01.2011, 22:24

ce bun

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Bilute de cascaval, cu nuca - reteta video