Millefeuille

de aziz in Prajituri, 8 Feb 2012 | 5911 vizualizari

COMENTARII (54)

diaconta 1

08.02.2012, 11:18

n-am prea priceput eu cum e cu coptul foilor,dar reteta asta ma tenta demult
am in plan un cremes,asa ca's pe-aproape
minunata prajitura Mona

Ina 1

08.02.2012, 11:22

deci coci cu tava sus, tava jos?

Ina 1

08.02.2012, 11:23

Oricum... arata foarte bine si la ce ingrediente sunt...

Cris2711 1

08.02.2012, 11:23

wow,ce-i aici,party cu fete frumoase

aziz 1

08.02.2012, 11:25

Da tu fete faine se coace aluatul intre doua tavi...pup fete faine

diaconta 1

08.02.2012, 11:27

aaaaaaaa am priceput mai greu ca eram intepenita intre niste ....cifre

diaconta 1

08.02.2012, 11:27

Ina,o coci mai sus si apoi mai jos sau invers

aziz 1

08.02.2012, 11:30

of cifrele aste te omoara mai

Lau 1

08.02.2012, 11:38

vreau si eu

ela 1

08.02.2012, 11:40

am admirat minunatia asta si pe blogul tau

aziz 1

08.02.2012, 11:46

haide lau te astept

aziz 1

08.02.2012, 11:47

ela si eu bunaciunea cu piersici de la tine

ela 1

08.02.2012, 11:48

am vazut

Panacris 1

08.02.2012, 11:49

Super delicioasa!!!

aziz 1

08.02.2012, 11:53

Cristina pup fata draga!!

aziz 1

08.02.2012, 11:54

ela am zabalit tastatura mai

aziz 1

08.02.2012, 11:54

crisulina fata

Cris2711 1

08.02.2012, 11:56

Mona ce dor imi este si ce mult imi place cand imi zici tu mie Crisulinaaaaaa

danakarin 1

08.02.2012, 12:00

minunat ! Si fragute si capsune !

aziz 1

08.02.2012, 12:06

dana merci nu sant fragute sant bobite de rodie

Lorra 1

08.02.2012, 12:19

bun bun bun

deyutzky 1

08.02.2012, 12:24

vaaaai cum arataaa

mamaieelena 1

08.02.2012, 12:51

foarte bine arata

angyb 1

08.02.2012, 12:54

primesti musafiri?

Miha 1

08.02.2012, 12:56

Aha...am inteles...intai mai sus, apoi mai jos...

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Limonada a la Cleme - reteta racoritoare si plina de vitamine

pe 02.05 la 20:10

Carrot cake reteta de tort de morcovi cu crema de branza

pe 02.05 la 14:02

Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă

pe 02.05 la 11:25

Tiramisu la pahar cu cozonac - Rețeta unui desert ușor și delicios

pe 02.05 la 10:57

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Millefeuille