boscodina-pui icrele intr-un castron, pui lamaie stoarsa si 1 lingura de ulei si le bati 1 minut, nu mai mult, pui hartie de copt intr-o craticioara mai mica si pui icrele, le bagi la cuptor 30 minute la 200 grade si ele cresc asa ca o painica si se coc.
Oana- Nu are nici strop de faina, doar icre. Nu le freci mai mult de 1 minut. Incearca si o sa vezi ca atunci cand ai icre nu iti mai vine sa le faci salata atat de bune ies la cuptor. Este inventia mea proprie. Stii cum am descoperit? Odata cand nu se bateau icrele ca sunt perioade cand nu se bat le-am bagat asa la cuptor si mi-a iesit minunatia asta.
serios ca e o minunatie, nici in 50 de ani nu mi-as fi inchipuit ca niste icre puse la cuptor cresc asa ca o painica. musai trebuie incercata. merge si cu icre cumparate, inghetate? cu altfel de icre ai incercat? sorry pentru interogatoriu, dar ma documnetez sa stiu ce sa cer , ca la cat am salivat pe tastatura, mananc tigaia daca nu ies
Lily, mersi mult pentru detalii! cand o sa am incre la indemana sigur o sa incerc si eu! nici eu nu m-as fi gandit vreodata ca pot creste asa la cuptor!! La 200 grade inseamana la maxim? ca eu nu am cuptor electric sau cu indicatori de temperatura....