Peste sabie cu garnitura de papara de flori de dovlecei si rosii

de alba_zori in Peste, 12 Iul 2012 | 4011 vizualizari

COMENTARII (12)

MotanLaOale 1

12.07.2012, 16:29

Lau 1

12.07.2012, 16:42

arata tare bine

alba_zori 1

12.07.2012, 16:52

multumesc mult mult

laura_n 1

12.07.2012, 17:02

o mancare foarte delicioasa!

Ina 1

12.07.2012, 18:52

toata lumea mananca flori de dovlecei, numai eu nu ma indur sa le rup
Tare bine arata!

Zamfira 1

12.07.2012, 18:54

mamaieelena 1

12.07.2012, 18:56

bun,bun

alba_zori 1

12.07.2012, 19:41

multumesc dragelor.stiu ca sunt frumoase dar sunt si mai bune de mancat

mirela0911 1

12.07.2012, 19:43

Foarte bine arata!

iry-gabriela 1

12.07.2012, 20:45

Rocsi 1

12.07.2012, 21:24

Sim0na 1

13.07.2012, 21:40

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Limonada a la Cleme - reteta racoritoare si plina de vitamine

pe 02.05 la 20:10

Carrot cake reteta de tort de morcovi cu crema de branza

pe 02.05 la 14:02

Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă

pe 02.05 la 11:25

Tiramisu la pahar cu cozonac - Rețeta unui desert ușor și delicios

pe 02.05 la 10:57

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Fori di zucca (flori de dovlecel)