Bun venit!LOGIN • CONT NOU
de Lily_Musat in Piine, 14 Mar 2011 | 5466 vizualizari
deyutzky 1
MotanLaOale 1
merita facut
DIANA B 1
In veci nu se consuma toata mamaliga odata ... de retinut
RuxyRux 1
Le-am facut si eu foarte bune
La Ancuta 1
foarte interesanta reteta.
epurasha2bb 1
divainbucatarie 1
elena1988 1
chiar ieri am avut niste mamaliga ramasa si am aruncat-o data aviatoare nu m-ai fac asa acum am vazut reteta
mirela0911 1
foarte buna ideea
LUK 1
Criss 1
Foarte buna ideea. Cu se fac dupa coacere? Moi sau crocante? Daca sunt mai moi si maleabile, se pot folosi la shaworma de exemplu.
Lily_Musat 1
Se inmoaie dupa cateva ore. Sunt super si pentru shaworma
dentistutza 1
wow, ce idee buna!!
adry88 1
TRIMITE COMENTARIU
de Gherca Daniela 5
de RODIMUR 8
de Rocsi 9
de Constelatialeu 9
de Catalina L 8
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de laura_n 7
la 20:19
de gaby_duceag 8
la 18:28
de Bucataras 6
la 15:45
de Caty 2
la 14:16
de bucatarasa 1
la 12:15
10 comentarii
de Miha 9
9 comentarii
8 comentarii
11 voturi
10 voturi
9 voturi
Valclaudia
Rocsi
Bucataras Medi 5
Ureaza-i "La Multi Ani!"
Cristi Roman 1
stelianaioana 1
teodora 1
Constelatialeu 9
4384 puncte
laura_n 7
2312 puncte
Rocsi 9
1691 puncte
bucatarasa 1
1554 puncte
Caty 2
1318 puncte
Bucataras.ro [email protected]
de oanapl 7
de Andra_Constantinescu 6
de mirela0911 8
de Panacris 9
de Patty 2
de Sim0na 5
de Merisor 9
de Cofetarul Vesel 1
Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!