Piadine de mamaliga

de Lily_Musat in Piine, 14 Mar 2011 | 5466 vizualizari

COMENTARII (14)

deyutzky 1

14.03.2011, 11:34

MotanLaOale 1

14.03.2011, 11:52

merita facut

DIANA B 1

14.03.2011, 11:55

In veci nu se consuma toata mamaliga odata ... de retinut

RuxyRux 1

14.03.2011, 12:02

Le-am facut si eu foarte bune

La Ancuta 1

14.03.2011, 12:05

foarte interesanta reteta.

epurasha2bb 1

14.03.2011, 12:23

divainbucatarie 1

14.03.2011, 12:23

elena1988 1

14.03.2011, 19:02

chiar ieri am avut niste mamaliga ramasa si am aruncat-o data aviatoare nu m-ai fac asa acum am vazut reteta

mirela0911 1

14.03.2011, 19:39

foarte buna ideea

LUK 1

14.03.2011, 23:17

Criss 1

15.03.2011, 12:55

Foarte buna ideea. Cu se fac dupa coacere? Moi sau crocante? Daca sunt mai moi si maleabile, se pot folosi la shaworma de exemplu.

Lily_Musat 1

15.03.2011, 14:06

Se inmoaie dupa cateva ore. Sunt super si pentru shaworma

dentistutza 1

15.03.2011, 17:25

wow, ce idee buna!!

adry88 1

26.05.2011, 12:19

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Cuiburi de mamaliguta cu branzeturi si ou