Placinta cu dovleac

de Oana in Prajituri, 12 Oct 2009 | 56718 vizualizari

COMENTARII (28)

Miha 1

12.10.2009, 17:32

rivka 1

12.10.2009, 20:07

nu am mancat niciodata cred ca e foarte buna...

Oana 1

12.10.2009, 20:14

Cum se poate? e f.f. buna! Am pentru toata lumea!

rivka 1

12.10.2009, 20:33

da te cred ca e buna...arata si foarte bine cred ca merge cu un ceai seara la TV...hai ca-mi faci pofta, nu stiu acasa nu se facea niciodata dar nici la rude/prieteni nu am vazut niciodata ...pe internet prima data am vazut asa ceva...

liana_geicu 1

12.10.2009, 22:28

E preferata mea! sa fie si pentru mine o bucatica!

Oana 1

12.10.2009, 23:24

Este, Liana

micki 1

13.10.2009, 16:26

FFF bine arata....mi-ai facut o pofta....

Oana 1

13.10.2009, 17:02

Gina, am avut un dovleac mare...sincer, nici nu stiu cat avea...In prima poza se vad bucatile- cuburi curatate de coaja. Erau 2 castroane pline cu varf de bucati...spre un kg, estimez....Oricum, trebuie mult, pt. ca scade apoi cand se caleste si mai scade si in tava la copt.

Oana 1

13.10.2009, 17:03

Multumesc. Micki! Si un sfat: daca mai pastrati pentru a doua zi, puneti feliile de placinta pe o farfurie si acoperiti-le cu o folie de plastic, sa nu se intareasca. Sunt excelente! Ma duc sa mai pap o bucata

Oana 1

26.10.2009, 17:16

@Rodica, si eu fac asa @Daniela, eu nu-l calesc, pentru ca atunci cand il dezgheti lasa iar zeama...il pun crud si il calesc atunci cand fac placinta.Si mie imi place dovleacul cu nuca @ Criss, ma bucur ca ti-au placut foile! In loc de margarina puteti folosi unt! nici eu nu folosesc, dar de data asta am pus, eram curioasa sa vad cum ies foile, asa fiind reteta de baza.

Oana 1

30.10.2009, 19:28

Bravo, Yonutz! si eu tocmai am pus miezul unui dovleac la congelator, pt. o placinta Azi am facut un dovleac de Halloween

Michelle 1

30.10.2009, 21:53

Dori 1

29.01.2010, 21:26

Oana am facut si eu... dar nu mi-a iesit aluatul... am facut exact cum ai spus tu , pas cu pas, dar nimic... prima data era prea moale asa ca am mai pus faina,cand sa incerc sa o pun peste prajitura s-a rup... pana al urma m-am lasat batuta si am folosit foetaj...

Oana 1

29.01.2010, 22:44

Dori..imi pare rau, nu mi s-a intamplat, nu stiu ce sa zic...Cred ca ai putea sa lasi putin aluatul in frigider si apoi sa-l intinzi repede, nu cred ca s-ar mai rupe...fiind cu margarina se inmoaie foarte repede si de-aia...cred...incearca asa, sa lasi la rece putin.

Dori 1

30.01.2010, 22:42

ai dreptate...dat viitoare asa o sa fac... mersi mult...

adinaciosescu 1

26.10.2010, 18:31

5 furci de la mine.Oidee buna.O sa o fac si eu maine.

izulika 1

31.10.2010, 13:44

mmm de cand n`am mai mancat placinta d-asta arata foarteee apetisant

mena29 1

01.11.2010, 08:51

Ce apetisant

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Limonada a la Cleme - reteta racoritoare si plina de vitamine

pe 02.05 la 20:10

Carrot cake reteta de tort de morcovi cu crema de branza

pe 02.05 la 14:02

Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă

pe 02.05 la 11:25

Tiramisu la pahar cu cozonac - Rețeta unui desert ușor și delicios

pe 02.05 la 10:57

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Crema de zahar ars cu dovleac